Новини

Повернутися до переліку новин

НА РІЗДВО ПРАЦІВНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «СИНЕВИР» ОРГАНІЗУВАЛИ ЕКСКУРСІЇ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ З ЛУГАНЩИНИ І ЗАКАРПАТТЯ

На Закарпатті відбувся зліт представників учнівського самоврядування Луганської і Закарпатської областей. Для школярів укладено цікаву насичену програму, справжньою родзинкою якої стала подорож до Національного природного парку «Синевир» (Закарпатська область). Зустріч з працівниками установи відбулася на самісіньке Різдво в Реабілітаційному центрі бурих ведмедів. Тут молодь з двох областей з захопленням спостерігала за клишоногими, яких тут нараховується 13 особин. Для гостей з Луганщини це особливий сюрприз, адже більшість з них вперше побачили живих ведмедів. А це надзвичайні звірі. За ними можна спостерігати годинами і щораз захоплюватись їх кмітливістю. Гостям зі Сходу особливо приємно було зустріти тут їхнього земляка Потапа. Цей ведмідь  визволений з неволі у Луганську, де утримувався в поганих умовах, а ще на нього нацьковували собак. Зараз Потапа не впізнати – здоровий, енергійний, привітний до людей.

Працівники парку розповіли гостям про цих дивовижних тварин більш детально, а ще – про Синевирське озеро, рідкісний світ флори і фауни «Синевира», унікальні гірські вершини… Звісно, не обійшлося в цей день без подарунків. Від колективу парку кожен учасник зустрічі отримав презенти на згадку про візит у НПП «Синевир».

У пам’яті учнів з далекого і наразі буремного Сходу, а також їхніх закарпатських товаришів, залишилися незабутні миті Різдва у засніжених Карпатах.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!