Новини

Повернутися до переліку новин

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу для вчителів до Всесвітнього Дня екологічного маркування

Днями отримали свої нагороди переможці Всеукраїнського конкурсу для вчителів до Всесвітнього Дня екологічного маркування.
Учасники Конкурсу – педагоги з усієї України проводили з дітьми заняття «Екологічне маркування – чому це важливо», а також розробляли та проводили власні тематичні навчально-виховні заходи. Найкращі сім робіт були нагороджені грошовими преміями від організатора конкурсу ВГО «Жива планета» та партнерів, серед яких і журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»



Конкурс сприяв формуванню екологічної компетентності школярів через реалізацію змістової освітньої лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток» на тему екологічного маркування.
В Конкурсі взяли участь 1576 педагогічних працівників з усіх регіонів України. До фіналу відібрані 139 педагогів-фіналістів, які виконали всі умови Конкурсу.

«Одним з основних інструментів для впровадження циркулярної економіки є екологічне маркування, що спрямоване на вирішення найактуальніших проблем сьогодення, таких як безпека для здоров’я, скорочення відходів, використання ресурсів, якість повітря. А попит споживача на екологічно кращу продукцію стимулює до розвитку зеленого бізнесу в Україні та мінімізації негативних впливів на довкілля протягом усього життєвого циклу продукції, що виробляється. Цей конкурс справді неоціненний внесок у формування європейських цінностей сталого споживання підростаючого покоління», – відмітив Руслан Стрілець, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.
Перемогу отримали найцікавіші кейси, з високим рівнем якості педагогічної роботи, яка викликала зацікавленість учнів до теми, розкрила творчий потенціал та підвищила рівень їхньої екологічної компетентності.



Вітаємо переможців Конкурсу:
1 місце – Надію Волторніст, вчителя початкових класів Лохвицької гімназії №1 (Полтавська обл.)
2 місце – Олену Карпицьку, вчителя початкових класів Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6 (Сумська обл.)
3 місце – Тетяну Семеног, вчителя початкових класів Міжнародного ліцею «Глобус» (м. Київ)

Вітаємо переможців у призових номінаціях:

Валентину Гуменюк, вчителя фізики, астрономії, інформатики (5-11класи) Брагинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (Дніпропетровська обл.) у номінації «Ecolabeling and our future».
Аніту Дученко, вчителя біології (6-10 класи) комунального закладу "Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія №6" (м. Вінниця) у номінації «Stop grinwashing».
Наталію Бондарь, вчителя фізики, астрономії та природознавства комунального закладу «Ліцей №1» Кам'янської міської ради» (Дніпропетровська обл.) в номінації "Ecolabeling and sustainable development».
Інгу Литвин-Матійчук, вчителя природознавства, екології, основ здоров'я (5-11 класи) ОЗО «Овруцька гімназія імені А. Малишка» (Житомирська обл.) в номінації «Ecolabeling and eco-friendly lifestyle».



Вітаємо переможців Конкурсу! Щиро дякуємо всім учасникам за прекрасні конкурсні кейси, а також всім організаторам, партнерам та членам Конкурсної комісії за підтримку, сприяння проведення і роботу!

Прес-служба Ecobusiness Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!