Новини

Повернутися до переліку новин

Незаконне звалище залишків птиці на Черкащині

У с. Червона Слобода невідомі особа з вантажного автомобіля незаконно вивантажили відходи тваринництва (залишки птиці). Про це повідомляє «Нова Доба» з посиланням на Держекоінспекцію у Черкаській області.

У Червоній Слободі виявили незаконне звалище залишків птиці До Державної екологічної інспекції 20 лютого о 14.00 надійшло повідомлення, що в адмінмежах с. Червона Слобода Черкаського району поблизу бази відпочинку «Байкал» виявлено несанкціоноване звалище відходів тваринництва (залишки птиці) та твердих побутових відходів.

Невідомі вивезли відходи тваринництва на заасфальтовану ділянку колишнього господарського двору. Відповідно до маркування знайденого на місці, встановлено, що відходи потрапили до нас із однієї з областей, яка межує з Черкаською.

«Дивує той факт, що порушники здійснили вивантаження не на відкриту земельну ділянку, а на заасфальтовану, тобто розраховуючи на мінімальні санкції за таке порушення. Це взагалі прилетіло із сусідньої Вінницької області. Там маркування є. Зараз поліція встановлює. Підозрюю, що це хтось із невеликих переробників птиці. Адже у великих є своі потужності для утилізації», – зазначив заступник начальника Екоінспеції у Черкаській області Олексаднр Позняков.

Для встановлення осіб, винних у порушенні вимог законодавства на місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського ВП ГУ НП в Черкаській області. Працівники поліції проводять заходи для встановлення осіб, причетних до правопорушення.

Джерело: «Нова Доба»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!