Новини

Повернутися до переліку новин

Олег Проскуряков: Ми прийняли рішення про розробку концептуального програмного документа, який стане основою поліпшення екології Дніпропетровщини після 2015 року

Про це сказав Міністр Олег Проскуряков під час наради   в м.  Дніпропетровськ з керівниками природоохоронних підрозділів та служб регіону.

В заході також взяли участь заступник голови Дніпропетровської ОДА Ростислав Ботвінов, директор департаменту екології та природних ресурсів Олександр Оксамитний, директор департаменту організаційно-аналітичного забезпечення діяльності Міністра Сергій Плахотній  та  інші посадові особи.

Олег Проскуряков підкреслив, що на сьогоднішній день у Дніпропетровській області склалася непроста екологічна ситуація, зумовлена  використанням на підприємствах обладнання, що дісталося «у спадок» від СРСР.

За підсумками проведеної наради було розроблено ряд заходів, спрямованих на поліпшення екологічної ситуації регіону. Зокрема, буде розроблена спеціальна Програма, яка стане основою  щодо поліпшення екології Дніпропетровщини на період після 2015 року і стане продовженням діючої обласної програми, термін якої закінчується в 2015 році.

«На сьогоднішній день вже існує обласна екологічна програма, яку підписали 25 найбільших підприємств- забруднювачів області, яка   розрахована на період до 2015 року. Ми прийняли рішення про розробку концептуального програмного документа, який стане фундаментом  у питанні поліпшення екології після 2015 року. З цими ж підприємствами будуть підписані відповідні угоди та меморандуми, в яких будуть прописані заходи, спрямовані на поліпшення екологічної ситуації та модернізації виробничих потужностей », - сказав Олег Проскуряков.

Міністерство екології та природних ресурсів України

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!