Новини

Повернутися до переліку новин

Шість сміттєпереробних заводів планують збудувати на Київщині

Київська обласна рада має намір збудувати шість заводів з переробки сміття на території Бородянки, Баришівки, Фастова, Сквири, Миронівки та села Ясногородка Макарівського району. Сміттєпереробні заводи будуть територіально прив'язані до існуючих звалищ та полігонів твердих побутових відходів. Тому будувати їх планують у межах санітарно-захисних зон таких звалищ, повідомляє Bin.ua.

Будівництво проходитиме у два етапи: спочатку з'являться сортувальні станції, а потім – повний комплекс переробки твердих побутових відходів на їх базі.

У складі сміттєпереробних заводів також працюватимуть сміттєсортувальні станції, потужність яких визначатиметься окремими проектами. У перспективі з розвитком технологій та широким результативним впровадженням роздільного збору ТПВ, будівництво сортувально-переробних комплексів передбачають у таких населених пунктах: смт Баришівка, смт Бородянка, м. Фастів, м. Сквира, м. Миронівка, с. Ясногородка (Макарівський район).

Також у рішенні Київської облради передбачено будівництво перевантажувальних станцій та сортувально-перевантажувальних станцій, якщо між місцем утворення, місцем збору відходів та місцем їх сортування і переробки буде відстань понад 20 км.

Джерело: ecotown.com.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!