Новини

Повернутися до переліку новин

В Кам’янському виявили порушення екологічних норм

В Кам’янському виявили факт наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Антикорупційної правозахисної ради Олександр Снісар. Про це повідомляє кореспондент Дніпроград з місця подій.

«Ні для кого не є секретом екологічний стан в Дніпропетровській області. Нам стали часто надходити звернення мешканців міста Кам’янське з приводу систематичних екологічних порушень норм чинного законодавства з боку цілого ряду підприємств, які працюють на території міста. Це стосується як викидів в атмосферне повітря шкідливих речовин, так і забруднення земель», - розповідає Олександр Снісар.

В Антикорупційну правозахисну раду надійшла інформація про факт порушення вимог природоохоронного законодавства при здійснені господарчої діяльності ТДВ «Дніпродзержинський лакофарбовий завод «Спектр».

«Ми почали працювати по цьому питанню і на поверхню спливло підприємство ТВД «Дніпродзержинський лакофарбовий завод «Спектр». Всім нам добре відомо, що таке лаки та фарби і яку шкоди можуть нанести навколишньому середовищу ті шкідливі речовини, з яких їх роблять. Ми звернулися до Держекоінспенції, і в ході позапланової перевірки були виявлені численні порушення природоохоронного законодавства», - додав Олександр Снісар.

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом забруднення атмосферного повітря, земель шкідливими для життя та здоров’я людей речовинами при здійсненні господарської діяльності ТДВ «Дніпродзержинський лакофарбовий завод «Спектр».

Автор: Артур СІРИЙ

Джерело: dniprograd.org

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Екологія підприємства»
Придбати видання

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!