Новини

Повернутися до переліку новин

В США сміттєві баки роздаватимуть інтернет по Wi-Fi

Жителі Нью-Йорка незабаром зможуть безкоштовно виходити в інтернет через хот-спот Wi-Fi в не самих звичайних місцях – біля міських сміттєвих баків. Як повідомляє Mother Nature News, компанія з Массачусетса BigBelly запропонувала цікавий спосіб додаткового використання сміттєвих баків, оснастивши їх безкоштовними громадськими точками доступу Wi-Fi. В рамках пілотної програми, компанія збирається встановити свої інтелектуальні приймачі відходів, що працюють на сонячних батареях і роздають безкоштовний інтернет всім бажаючим, в декількох найбільш відвідуваних районах Нью-Йорка.

Сьогодні в багатьох містах світу пропонуються громадські точки доступу в інтернет по Wi-Fi, однак, користування безкоштовним інтернетом часто ускладнюється через блокування сигналів висотними офісними будівлями. Не є винятком і місто Нью-Йорк, який славиться своїми гарними хмарочосами, і в якому жителі не можуть скористатися всіма перевагами всесвітньої павутини. Але тепер сміттєві контейнери від BigBelly, схоже, можуть змінити ситуацію.

Компанія у співпраці з Downtown Alliance провела перше тестування двох «розумних» сміттєвих баків на Уолл-стріт, які виявилися здатні запропонувати досить сильні, без перешкод сигнали з пропускною здатністю від 50 до 75 мегабіт в секунду. А недавно компанія оголосила про свої плани розширення громадської мережі Wi-Fi шляхом розміщення додаткових точок доступу по всьому місту.

Джерело: ozemle.net

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!