Новини

Повернутися до переліку новин

Вчені з’ясували як зміниться зовнішність людини через 200 років

Вчені проаналізували взаємозв’язок екологічної ситуації на планеті і будови тіла людини протягом тривалого періоду часу. Тіло людини кардинально зміниться в найближчому майбутньому – впевнені дослідники.

Живі організми планети завжди мутували і пристосовувалися до умов проживання, що постійно змінюються. Вчені з’ясували, що будова тіла людини продовжує змінюватися. Вирішальним фактором у цьому процесі відіграє екологія. Кардинальні екологічні зміни планети спровокувало індустріальне століття і в століття високих технологій ці зміни відбуваються ще більшими темпами.Планета пристосовується до змін озонового шару, високого вмісту СО2 в атмосфері кліматичних змін. Людське тіло, як і все живе на Землі, також реагує поступовою зміною.

Вчені  світу нещодавно провели дослідження, в результаті якого змогли створити образ зовнішнього вигляду людини, яка буде жити через 200 років. Звичайно, якщо людство не прислухається до думки Стівена Хокінга і не покине планету найближчим часом, передає Ukr.Media.

Нове обличчя людства

Так, дослідники змогли показати наближене зображення жителя нашої планети через 200 років. Як не складно уявити, образ людини сучасного буде дуже сильно відрізнятися від майбутнього.

Вчені вважають, що перші зміни торкнуться наших очей. Людина матиме третю повіку для захисту очей від дрібного пилу

Такі зміни будуть вимушеними. Вони будуть продиктовані необхідністю додаткового фільтра і захисту, щоб не допускати попадання частинок пилу на оболонку очного яблука.

Наступним описали ніс. Він стане значно більше за розміром. Також збільшиться і грудна клітка у людини. Це відбудеться в результаті збільшення об’єму легень. Повітря майбутнього буде містити менше необхідного кисню і легені збільшаться. Збільшиться і печінка, якій доведеться виводити більше токсинів.

Тотальна зміна раціону

Шкіра у людей буде покрита рогівкою. Для того, щоб уникнути додаткового забруднення і попадання мікробів в організм.

Але що найдивніше – людство перестане вживати м’ясо. Однак, це буде не вегетаріанським рішенням. А наслідком того, що воно стане непридатним для додавання в раціон харчування.

Нагадаємо, нещодавно “Колискою зародження життя” генетики назвали Китай. Проте науковий світ сумнівається в цій теорії, так як автор дослідження – китаєць.

Джерело: rework.com.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Екологія підприємства»
Придбати видання

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!