Новини

Повернутися до переліку новин

Відбулась Науково-практична конференція з міжнародною участю “Радіоекологія-2014"

24-26 квітня 2014 року за участі заступника Міністра – керівника апарату Олександра Настасенко відбулась Науково-практична конференція “Радіоекологія-2014".

Метою конференції був обмін науково-теоретичною та практичною інформацією, узагальнення результатів наукових досліджень та практичної діяльності з проблем радіоекології, парадигми сучасної радіоекологічної безпеки життєдіяльності людини, радіоекологічної освіти та виховання.

Загалом участь у конференції прийняли 117 чоловік. З доповідями виступили 47 вчених, які висвітлили основні наявні та потенційні проблеми радіоекології на території України, а також шляхи їх вирішення та застереження. За результатами конференції було опубліковано збірник матеріалів конференції, який включив 92 статті за авторством 187 науковців. В конференції також прийняли участь, крім вітчизняних, вчені з Білорусії, Азербайджану, Польщі та Сполучених штатів Америки. Електронна версія збірника доступна за адресою www.radioekolog.com.ua. Учасники конференції були нагороджені грамотами та подяками за високий професіоналізм та активну громадську позицію, гуманність, мужність, честь та розв’язання важливих проблем охорони здоров’я людини, поліпшення якості довкілля, а також за активну участь у науково-практичній конференції "Радіоекологія–2014".

Під час проведення конференції були розглянуті питання стосовно загальної радіобіології, ефектів малих доз, радіоекологічних аспектів Чорнобильської катастрофи та дозиметрії, хронічного опромінення, соціально-радіоекологічного моніторингу, методології радіоекологічного моніторингу, моніторингу стану здоров’я і соціальної забезпеченості населення, екологічної оцінки факторів радіоактивного опромінення та їх вплив на здоров’я людини.

Міністерству екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!