Новини

Повернутися до переліку новин

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

У рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» працівники системи соціальної політики з усіх регіонів прибрали 3607,8 гектарів території, висадили 54383 дерева та 41654 кущів. Також було упорядковано 329,6 гектарів газонів, ліквідовано 751 несанкціоноване сміттєзвалище та вивезено 5554,9 куб. метрів сміття.
Загалом протягом дня понад 120 тисяча працівників системи соціальної політики взяли участь в заходах з благоустрою. Разом із Міністерством соціальної політики до заходів долучились підприємства, установи та організації, які знаходяться у сфері його управління, Державний центр зайнятості, Пенсійний фонд, Державна інспекція з питань праці, Державна служби з питань інвалідів та ветеранів, Фонд соціального захисту інвалідів та їхні регіональні і територіальні відділення. Крім того, активну участь у «суботнику» взяли співробітники структурних підрозділів та установ у справах сім’ї, молоді та дітей, будинків-інтернатів та територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також закладів для бездомних осіб.
Безсумнівними лідерами за кількістю посаджених дерев та кущів виявились працівники будинків-інтернатів, територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та закладів для бездомних осіб.
Спільними зусиллями вони висадили 31 тис. дерев та 27 тис. кущів. Найбільше сміття вдалось вивезти співробітникам Державного центру зайнятості та його регіональних відділень – понад 5 тис. куб. метрів.
Міністр соціальної політики Наталія Королевська взяла участь у посадці лісу на території Державного підприємства "Добрянське лісове господарство" (с. Грабове Ріпкинського району Чернігівської області) та у впорядкування території Любецького психоневрологічного інтернату (с. Пересаж Ріпкинського району Чернігівської області). Співробітники Міністерства на чолі із заступником Міністра – керівником апарату В’ячеславом Коломійцем долучились до наведення ладу на території Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів (с.Лютіж Вишгородського району Київської області).

Урядовий портал

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!