Новини

Повернутися до переліку новин

Заступник Міністра– керівник апарату Олександр Настасенко зустрівся із Заступником Міністра охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки Ейнарсом Цілінскісом

26 вересня 2014 року в Міністерстві екології та природних ресурсів відбулася робоча зустріч заступника Міністра екології та природних ресурсів України – керівника  апарату Олександра Настасенко  із заступником Міністра охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвійської Республіки Ейнарсом  Цілінскісом.

Метою зустрічі було обговорення перспектив подальшої співпраці між Україною та Латвією щодо створення умов для стабільного розвитку України в галузі охорони довкілля.

Вітаючи гостей, Олександр Настасенко підкреслив важливість підтримки латвійської сторони: «Сподіваюсь, що з боку Латвійської Республіки ми зможемо знайти надійного партнера та дружню підтримку на фоні агресії, що її демонструє Російська Федерація на території Сходу України та окупованій Автономній Республіці Крим». Він також зазначив, що важливим кроком  до зміцнення партнерства стане  розширення договірно-правової бази між країнами: «Україна зацікавлена у підписанні нового договору між нашими відомствами у сфері охорони навколишнього природного середовища».

Наприкінці зустрічі заступник Міністра– керівник апарату Олександр Настасенко  висловив подяку латвійській стороні та Європейському Союзу за підтримку і допомогу у прагненні України залишатися незалежною державою з якісним рівнем життя.

Міністерство екології та природних ресурсів України

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!