Новини

Повернутися до переліку новин

Затверджено критерії оцінки допустимості державної допомоги суб'єктам господарювання на охорону навколишнього природного середовища

Кабмін постановою від 11.10.2021 № 1060 затвердив критерії оцінки допустимості державної допомоги суб'єктам господарювання на охорону навколишнього природного середовища.

Ці критерії застосовуються Антимонопольним комітетом для проведення оцінки допустимості державної допомоги на охорону навколишнього природного середовища під час прийняття рішення відповідно до ч. 4 ст. 6 Закону «Про державну допомогу суб'єктам господарювання».

До категорії отримувачів державної допомоги на охорону навколишнього природного середовища належать суб'єкти господарювання, що провадять діяльність у будь-якій галузі.

Державна допомога на охорону навколишнього природного середовища не надається суб'єктам господарювання, що мають прострочену більш як 6 місяців заборгованість перед державним (місцевим) бюджетом та Пенсійним фондом, яких визнано банкрутами, стосовно яких порушено справу про банкрутство, які перебувають на стадії ліквідації та/або визнають свою неспроможність своєчасного виконання зобов'язань перед кредиторами внаслідок незадовільного стану фінансово-господарської діяльності та/або мають значну дебіторську заборгованість.

Максимальний розмір державної допомоги на охорону навколишнього природного середовища встановлюється у відсотках до витрат, необхідних для досягнення визначеної цілі (мети) охорони навколишнього природного середовища, та визначається відповідно до додатка.

Обчислення сукупного розміру державної допомоги на охорону навколишнього природного середовища, необхідного для досягнення визначеної цілі (мети) охорони навколишнього природного середовища, за кожним з видів, зазначених у п. 5 критеріїв, строки та тривалість надання такої державної допомоги, вимірювальні показники, які будуть досягнуті за умови надання державної допомоги на охорону навколишнього природного середовища, здійснюється надавачем державної допомоги. Зазначена інформація надається відповідно до порядку подання та оформлення повідомлень про нову державну допомогу та про внесення змін до умов чинної державної допомоги, затвердженого розпорядженням Антимонопольного комітету від 04.03.2016 N 2-рп.
 
Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!