Новини

Повернутися до переліку новин

27-29 травня в Києві відбудеться VIІІ Міжнародна конференція «UKRCEMFOR 2019». Цементна промисловість. Найкращі практики. Перспективи розвитку.

27-29 травня 2019 року у м.Києві відбудеться VIІІ Міжнародна конференція «UKRCEMFOR 2019: Цементна промисловість. Найкращі практики. Перспективи розвитку». Організатор Форуму – Асоціація виробників цементу України «УКРЦЕМЕНТ». Партнери – ПрАТ «Івано-Франківськцемент», CRH Group,  Dyckerhoff Україна, Heidelbergcement Україна, ПрАТ «Євроцемент- Україна.   

Конференція є найбільшою галузевою подією України, яка відбувається лише раз на 2 роки і об'єднує біля 300 представників компаній та організацій з понад 10 країн світу.     
«UKRCEMFOR 2019» проходить вже увосьме. Захід стане унікальною комунікаційною платформою, де будуть присутні власники, директори по логістиці,  керівники  лабораторій, відділів закупок та відділів продажів цементних компаній.     

Цементна галузь залишається надійною, стабільною та зростаючою частиною національної економіки. На сьогоднішній день вона представлена 5 великими компаніями: чотири міжнародних - CRH, Dyckerhoff-Buzzi, Heidelberg Cement, Eurocement та потужною українською компанією «Івано-Франківськцемент».

Серед делегатів очікуються директори та керівники підрозділів усіх цементних компаній України, споживачі цементу,  торговельні компанії, виробники обладнання для цементних виробництв, постачальники послуг і матеріалів, будівельні компанії, науковці, українські та міжнародні експерти в галузі економіки, екології, технологій та якості, банки і фонди, що інвестують в цементну промисловість і будівництво.

Серед основних тем, що будуть обговорюватися на Конференції:    

  • Сучасний стан та тенденції розвитку цементної промисловості. Технології, обладнання та логістика
  • Енергоефективніcть та екологія. Альтернативне паливо
  • Цементобетонні  дороги. Технології та обладнання у дорожньому будівництві    
  • Стандартизація в цементній галузі
  • Якість та безпека будівельних матеріалів
  • Бетон, бетонні вироби та обладнання. Бетонна архітектура та міський простір

Партнери конференції – ПрАТ «Івано-Франківськцемент», CRH Group,  Dyckerhoff Україна, Heidelbergcement Україна, ПрАТ «Євроцемент- Україна.     

Медіа-партнери: журнали Cement International, «Цемент та його застосування», «Екологія підприємства», «Будівельний журнал», «Бетон&Асфальт», International Cement Review, портал «Обозреватель» та European Business Association.

Місце проведення Форуму: м.Київ, НСК «Олімпійський». 

Умови участі Early bird (за умови реєстрації до 31 січня, 2019 року): 

Platinum. Вартість 950 Євро. У вартість включено проживання в готелі (3 доби), участь у всіх заходах конференції, вітальний пакет учасника з матеріалами, синхронний переклад, обіди та кава-брейки, фуршет, банкет та 10-ти хвилинна доповідь на конференції.

Gold. Вартість 750 Євро. У вартість включено проживання в готелі (3 доби), участь у всіх заходах конференції, вітальний пакет учасника з матеріалами, синхронний переклад, обіди та кава-брейки, фуршет і банкет.  

Silver. Вартість 350 Євро. У вартість включено участь у всіх заходах конференції, вітальний пакет учасника з матеріалами, синхронний переклад, обіди та кава-брейки,  фуршет і банкет.  

Онлайн реєстрація, порядок денний та інша інформація доступні на веб-сайті: http://ukrcemfor.com

Участь можлива лише для представників ТОП-менеджменту та попередньої онлайн-реєстрації. Реєстрація відкрита до 12:00, 26 травня 2019 року.

Для посольств та медіа участь безкоштовна (після підтвердження) з боку організаторів.
Акредитація ЗМІ за тел.: +38 044 383-07-22, +38 067 930-06-69,pradvice@ukr.net(контактна особа:Міла Шикота).         

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!