Новини

Повернутися до переліку новин

ЦЕНТР ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: допомогти промисловим підприємствам збалансувати економічні та екологічні аспекти діяльності

Екологія — актуальна тема сьогоденності. Часто цей термін використовують для написання статей і наукових робіт, іноді не розуміючи, що він означає. Екологія в перекладі з грецького означає «наука про будинок». Будинок у цій інтерпретації передбачає цілу планету, на якій живуть усі люди. Вивчаючи той чи інший вид організмів, звертають увагу на їх конкретне навколишнє природне середовище.

У сучасному світі питання навколишнього середовища набуває все більшої і більшої важливості. Економіка та екологія нерозривно пов’язані між собою. За розвитку промислового виробництва неминучий техногенний вплив на навколишнє середовище. Тому промисловим підприємствам потрібні кваліфіковані екологічні консультанти для розробки ефективних стратегій.

Компанія ЦЕРН (ТОВ «ЦЕНТР ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ») заснована в 2015 році Владиславом Антиповим році разом з невеликою командою професіоналів, які мають стаж роботи у природоохоронній сфері більш ніж 15 років.

Сьогодні компанії ЦЕРН вже 5 років. За цей час були налагоджені партнерства з найбільшими промисловими підприємствами України та бізнес-асоціаціями. Нам довіряють Світовий банк, ЄБРР та інші міжнародні організації, які запрошують нас як консультантів і підрядників. З 2019 року ЦЕРН — член Професійної асоціації екологів України.

  Місія

Наше завдання допомогти промисловим підприємствам збалансувати економічні та екологічні аспекти своєї діяльності так, щоб їх розвиток був стійким і довгостроковим.

Ми соціально відповідальна компанія і працюємо тільки з тими клієнтами, які прагнуть до екологічної модернізації, удосконалювати виробничі та управлінські процеси, слідуючи принципам сталого розвитку, інвестувати в природоохоронні заходи в усіх сферах своєї діяльності. Природоохоронна діяльність є невіддільною частиною успішного ведення бізнесу для всіх підприємств.

  Стратегічне бачення

Два роки поспіль ЦЕРН було визнано кращою консалтинговою компанією України у сфері промислової екології. Ми прагнемо і надалі бути компанією-лідером в Україні завдяки залученню і реалізації потенціалу кращих галузевих фахівців, впровадження найсучасніших ефективних підходів в управлінні проєктами, а також індивідуального підходу до кожного клієнта.

  Наші цінності

Чесність і прозорість

Найголовніший наш актив — це репутація та довіра клієнтів, тому ми будуємо нашу компанію на принципах чесності та прозорості. Ми готові в режимі реального часу інформувати наших клієнтів про те, як ми працюємо над вирішенням їхніх завдань.

Клієнтоорієнтованість

Інтереси наших клієнтів — це для нас найважливіше! Ми не просто вирішуємо поставлені завдання, а й знаходимо для кожного підприємства комплексні рішення, які дозволяють мінімізувати ризики в довгостроковій перспективі.

Відповідальність і професіоналізм

У всіх наших проєктах ми орієнтовані на конкретний результат і завжди доводимо справу до кінця. Ми дуже цінуємо нашу професійну репутацію, тому постійно контролюємо і удосконалюємо якість наших послуг.

Лідерство і командна робота

В нашій команді зібрані професіонали з багаторічним досвідом роботи у природоохоронній сфері. Для реалізації проєктів на конкретних підприємствах ми залучаємо найкращих галузевих фахівців та експертів. У кожному з членів нашої команди ми бачимо лідера. Але команда зірок, які не вміють грати разом, ніколи не досягне успіху. Тому приділяємо багато уваги командній роботі та розвитку наших співробітників.

Досягнення

Володар премій ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ-2018 та ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ-2019 «НАЙКРАЩА ЕКОЛОГІЧНА КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ»
Більш як 450 проєктів у портфелі
Більше ніж 50 клієнтів – найбільші промислові підприємства України
Представництва в Києві, Харкові, Запоріжжі, Кривому Розі, Краматорську та Маріуполі
Консультант Світового банку щодо викидів парникових газів
У компанії працює близько 40 співробітників у 4 бізнес-напрямках: R&D, консалтинг, аудит та лабораторні дослідження
Найбільший платник податків на ринку екологічного консалтингу: щорічно понад 1 млн грн податків, що дорівнює сумарним податковим відрахуванням трьох найближчих конкурентів

Перспективи

Створення нових партнерств та виведення на ринок нових продуктів
Масштабування існуючої бізнес-моделі компанії
Розширення штату компанії та розвиток співробітників

Ми надаємо послуги з розробки природоохоронної документації, екологічного консалтингу та аудиту, а також пошуку рішень щодо зниження навантаження на навколишнє природне середовище. У роботі з нашими контрагентами ми дотримуємося одного головного принципу — неухильно виконувати взяті на себе зобов’язання. При побудові відносин з партнерами ми враховуємо взаємні інтереси і знаходимо рішення, які вигідні для всіх сторін.

Від початку свого заснування вся компанія працює без офісів. Ми перейшли на віддалену роботу за 5 років до того, як це стало мейнстрімом. Сьогодні у нас в команді працюють професійні екологи, аудитори, консультанти та менеджери проєктів. Щоб керувати такою амбітною командою, нам потрібно не тільки пропонувати високі зарплати, але і ставити цікаві завдання.

Ми постійно перебуваємо в пошуку нових співробітників, тому що обсяги контрактів постійно зростають. У нас досить високі вимоги щодо влаштування на роботу, але пройшовши їх, кандидат отримує всі переваги, пов’язані з роботою в «ЦЕРН».

Ми дорожимо кожним співробітником нашої компанії, тому що ЦЕРН — це перш за все люди!

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!