Новини

Повернутися до переліку новин

Чи потрібна бізнесу екологічна репутація?

«ЕКОтрансформація-2018» — це проект-визнання, що вперше в Україні проводиться командою «Екологія підприємства». Він розкриває кращі досягнення українського бізнесу, спрямовані на вирішення найгостріших екологічних проблем.

Що є запорукою успішної «зеленої» модернізації виробництва в українських реаліях, які головні перепони для екологізації бізнесу, хто і як вирішує поставлені завдання у сфері раціонального природокористування в різних галузях господарювання, впровадження «зелених» змін в Україні, про головні досягнення та рішення для бізнесу — про усе це йшлося в ефірі програми «Акцент» на каналі Перший діловий. На запитання журналістів відповідав представник одного із учасників проекту в номінації «ЕКОtransformation-2018: Agroindustrial Complex» — ПрАТ «Оріль-Лідер» групи «МХП».

Гості студії: Людмила Циганок — координатор проекту «ЕКОтрансформація-2018» і шеф-редактор журналу «Екологія підприємства», та Олександр Семенець — головний еколог «МХП».

Безсумнівно, екотрансформація бізнесу в Україні потребує багато коштів та зусиль з боку власників підприємств, ТОП-менеджменту, громади… Це процес не одного дня!

Проте є підприємства, які вже стали на шлях зелених змін — їх досвід ми популяризуємо з журналом «Екологія підприємства»; їх шлях допоможе уникнути помилок та врахувати кращі результати в своїй роботі.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!