Новини

Повернутися до переліку новин

Екологічні рішення у відповідності до вимог економіки, екології та суспільства: Bizerba

Компанія Bizerba бере участь в ініціативі VDMA (Союзу німецьких виробників машин і приладів) з відтворення ресурсів Blue Competence і робить суттєвий внесок у дослідницьку роботу для гарантії надійності продуктів та рішень.

Відповідальність за майбутнє

Bizerba бере участь в ініціативі Союзу німецьких виробників машин і приладів (VDMA) з відтворення ресурсів Blue Competence. Галузеві професійні союзи та організації об’єднуються, щоб поєднати ресурси та ноу-хау з метою охорони довкілля. Учасниками ініціативи, в якій бере участь компанія Bizerba, є приблизно 400 підприємств, що будують свою стратегію, усвідомлюючи відповідальність за довкілля та впроваджючи принципи екологічної свідомості, енергоефективності та невиснажливого використання ресурсів.
 
Як сімейне підприємство, що має більш ніж 150-річну історію, Bizerba розуміє відповідальність за визначення шляху у надійне майбутнє. Нас всіх стосуються такі питання, як зростання обсягу енергоспоживання в світі, вплив змін клімату, марнотратне споживання продуктів харчування та купи зайвого сміття. Своєю участю в ініціативі VDMA Blue Competence показують гарний приклад і свідомо інвестують свій час, кошти та енергію у дослідження, направлені, наприклад, на оптимізацію енергоефективності продуктів.

Принцип невиснажливого використання

Екологічна політика компанії Bizerba SE & Co. KG зазначена у цілях компанії та внутрішньо стосується всіх її підрозділів та співробітників і зовнішньо визначає відносини з клієнтами та постачальниками, а також громадську/соціальну відповідальність.

Охорона довкілля є завданням управління персоналом та співробітників

Охорона довкілля є принциповим завданням керівництва. Тому, всі керівники і співробітники однаково відповідально співпрацюють, щоб кожен день реалізовувати заходи з охорони навколишнього середовища. Центральним елементом екологічної політики компанії Bizerba є навчання та заохочування співробітників до екологічно відповідальних дій. Уповноважений службовець з питань довкілля щорічно представляє річний звіт на засіданні керівництва компанії

Це цікаво - економічні слайсери з інтелектуальним моторним приводом

В результаті багаторічної дослідницької роботи компанія Bizerba знайшла можливість суттєвого зменшення споживання енергії слайсерами.

Слайсер - це допоміжне обладнання для нарізки харчових продуктів, яке дозволяє отримати скибочки (слайси) ковбаси, овочів, сиру ідеальної пропорції і однакового розміру.

Завдяки інтелектуальному моторному приводу електроніка двигуна забезпечує саме ту потужність, яка необхідна для нарізання конкретного продукту.
 
Якщо співробітник кладе на слайсер продукт, що легко нарізується, машина реєструє відповідний опір і передає на двигун ножа меншу потужність у належному співвідношенні. 

Повного крутного моменту і максимальної потужності двигун досягає лише коли слайсер розпізнає продукт, нарізання, якого потребує значних зусиль. 

Завдяки тому, що потужність двигуна орієнтована на потреби, слайсерам (в залежності від навантаження) потрібно приблизно на 45 відсотків менше струму в порівнянні з аналогічними пристроями, що зазвичай пропонуються на ринку. 

В режимі очікування машина взагалі не споживає струму.

TOB «Біцерба Україна» було засновано в 2014 році з головним офісом в м. Києві. Компанія є дочірнім підприємством німецького концерну Bizerba. 

А як трансформується український бізнес? 

 

Увага! 
Національний марафон «ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ-2021: концентрат зеленої практики» вже вчетверте  поспіль відбудеться 17 грудня у Києві.

Всіх учасників чекає концентрований день рішень та кейсів екомодернізації! 

Учасники четвертого щорічного форуму поділяться досвідом впровадження безвідходного виробництва, рішеннями проблем очистки повітря та утилізації небезпечних відходів, розкажуть, як займаються екологічним просвітництвом і поширюють принципи раціонального природокористування та енергозбереження.

Прес-служба Ecobusiness Group
 

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!