Новини

Повернутися до переліку новин

«ЕКОтрансформація-2020» VS «карантин споживання»

Проєкт «ЕКОтрансформація-2020» — це про виклик, який «must have» для кожного бізнесу,  який хоче розвитку у майбутньому. Це проєкт, який ще у 2018 році започаткували в ECOBUSINESS, стартує вже втретє.

Виклики, з якими зіштовхнувся увесь світ цього року, показали гостроту всіх проблем людства сьогодні. «Карантин споживання» сприятиме надалі трансформації всієї економіки, глибоким культурним та фінансовим наслідкам.

Хочемо цього чи ні, нам доведеться всім переглянути звичні процеси та ставлення до довкілля. І хоча ми вже почали розуміти, що для збереження планети (а разом з тим і виживання!) потрібно ввести драконівські заходи — змінити саму філософію нашого життя, споживання і виробництва речей, способів розваги, коронавірус помітно прискорить цей процес і, можливо, зробить те, на що поки не здатне людство з доброї волі.

Може, це здасться страшним і цинічним, але факт залишається фактом, часом те, що погано для людей — добре для природи і має екологічні вигоди. Недавні аерофотознімки Китаю показали, що за період призупинення виробництва небо очистилося, а викиди вуглецю і промислове забруднення пішло на спад з тих пір, як в країні виявили вірус. Але для того, щоб повною мірою оцінити «екобонус», потрібно більш тривалий час.

Але чи готові ми залишатися осторонь?

Організатори «ЕКОтрансформація» переконані, ситуація в світі  тільки прискорить усвідомлення необхідних і кардинальних дій для зміни парадигми.

«Визнання «ECОtransformation-2020» (ЕКОтрансформація) покликане сприяти формуванню нової системи цінностей, підтримувати лідерів бізнес-спільноти, які попри економічні труднощі формують справжні національні цінності — повагу до своєї землі, піклування про її збереження і процвітання», — зазначає засновник проєкту Людмила Циганок, і додає: «Ми запрошуємо до участі  керівників підприємств, що впроваджують «зелені» технології та прогресивні стратегії з урахуванням дотримання законодавчих норм охорони навколишнього середовища, раціонального використання ресурсів; керівників підприємств, що виробляють екологічно чисту і безпечну продукцію, що використовують екологічно чисті джерела енергії; керівників міст та громад, що активно сприяють «зеленій» модернізації виробництва в регіонах; лідерів інноваційних програм з енергоефективності та енергозбереження; лідерів проектів екоінновацій і екостартапів».

Багатьох власників та керівників промислових гігантів не потрібно переконувати у важливості заходів з охорони довкілля, це «must have» їх діяльності, в той час як екологічна відповідальність керівників міст чи ОТГ, рітейлу чи транспорту ще потребує масштабної інформаційної кампанії.

Проєкт «ЕКО трансформація-2020» — про філософію стійкого розвитку та важку роботу, що має свої особливості та повинна відображатися в конкретних реалізованих проєктах з конкретними вимірними цілями та оцінкою результату в кінці.

Серед нас є ті, хто, працюючи у складі підприємства, на кожному метрі своєї діяльності здійснює заходи щодо збереження довкілля, підвищення екосвідомості та трансформації виробництва та докладає зусиль задля порятунку нашої спільної домівки!

В умовах екологічного марнотратства важливий кожен крок, кожна перемога, які спрямовані на екологізацію і які потрібно масштабувати!

Запрошуємо долучатися до формування нового екологічного ландшафту держави!

Прес-служба ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!