Новини

Повернутися до переліку новин

Екотрансформація: National green challenge

Проєкт-визнання «ECОtransformation-2020» (ЕКОтрансформація) триває! Він покликаний сприяти формуванню нової системи цінностей, підтримувати лідерів бізнес-спільноти, які попри економічні труднощі формують справжні національні цінності – повагу до своєї землі, піклування про її збереження і процвітання.

До проєкту долучається «Let’s Do It GREEN Ukraine»!

National green challenge – всеукраїнський екопросвітницький проєкт ГО «Let’s Do It GREEN Ukraine», який пройшов у кілька етапів за участі партнерів, найбільшого підприємства України – «Укрзалізниця»: 29.09-29.11.19, 01.12.19-01.04.2020, з вересня 2019 до квітня 2020 року.

Основою стала розробка молоддю – учасниками проєкту авторської екопам’ятки та дводенна стратегічна сесія з екологічних цілей сталого розвитку, мета якої – підвищити рівень екологічної свідомості громадян, вплинути на покращення екологічної ситуації, змотивувати до реалізації власних проєктів, сформувати національну культуру чистоти та сталого екологічного розвитку.

Розроблена за менторства ГО екопам’ятка має чотири блоки: «Екологія та культура», «Соціальна відповідальність», «Спорт та здоровий спосіб життя», «Ми – українці » та звертає увагу на прості кроки, які не потребують жодних ресурсів, окрім бажання громадянина, та допоможуть зробити нашу країну екологічнішою, чистішою та здоровішою.

Проєкт реалізовувався в кілька етапів:

стратегічна сесія з 50 молодіжними лідерами з усієї країни з розробкою пам’ятки та захистом проєктів для реалізації у містах України по кожному блоку проходила у м. Запоріжжя на базі Дитячої залізниці;

масштабування та екопросвітницькe командне змагання-challenge було запущене у містах України: команди, які складалися з учасників стратегічної сесії та їх команд у рідних містах, проводили просвітницькі презентації екокроків та екодій, які допоможуть зробити Україну чистішою та екологічнішою. За кількістю презентацій (проведених у закладах шкільної, профтех, вищої, позашкільної освіти, дитячих залізницях, в громадських спілках) та фотозвітом з хештегом #nationalgreenchallenge у соцмережах Фейсбук та Інстаграм з учасників визначалася найактивніша команда-місто та команда-переможець;

підбиття підсумків та визначення переможців, вручення цінних призів;

розміщення еко-пам’ятки на всіх вокзалах країни для просвітництва населення.

Понад 5 000 молодіжних учасників проєкту з усіх регіонів України стали агентами екозмін та провели екопросвітницькі кампанії для більше ніж 25 000 громадян України. Робимо Україну чистішою разом!

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!