Новини

Повернутися до переліку новин

Форум стейкхолдерів зелених змін «ЕКОтрансформація» буде проведено 16 грудня

Форум стейкхолдерів зелених змін «ЕКОтрансформація» відбудеться 16 грудня у м. Києві. Подія проводиться вже вдруге і спрямована на популяризацію найкращих зелених проєктів, реалізованих у поточному році, персонального внеску стейкхолдерів в зміну парадигми та командних досягнень.

Запрошуємо всіх, хто зацікавлений в створенні зеленої економіки, в дружньому ставленні до довкілля, переходу на чисті джерела енергії, екомодернізації виробництв (м. Київ, бул. Т. Шевченка, вул. Пушкінська, 5-7/29).

«Повернути обличчям підприємства до довкілля — така головна мета проєкту «ЕКОТРАНСФОРМАЦІЯ-2019».

Робити екологічну діяльність прибутковою — це майбутнє. Відновлювати природний потенціал, екосистеми, бути соціально корисною компанією — це має стати нормою», — зазначає засновник проекту, президент Професійної асоціації екологів України Людмила Циганок. 

І додає: «У нас багатовекторна мета: знайти баланс між якісним довкіллям, здоров’ям і економічним розвитком. вихід — в об'єднанні людей свідомих і готових до зміни парадигми хижацького споживання, імплементації вище названих цілей.

Ми прагнемо показати приклади екотрансформації, шляху змін, щоб люди могли побачити наживо, обмінятися досвідом.  І ті хто захочуть «скопіювати», зроблять це. Вчити інших лише на тренінгах, не дуже ефективно».

Бути прикладом — це надихає і  мотивує.

Під час форуму лідери екосфери (влада, бізнес, суспільство, наука) окреслять вектори сталого розвитку для бізнесу, кращі експерти роз'яснять, де взяти кошти на модернізацію, як проблеми перетворити в можливості, про шлях України до чистої енергії, про зелені міста. Також буде презентовано кращі реалізовані проекти підприємствами різних сфер та галузей, вручено відзнаки — Еко-оскари.

Участь у форумі за підтвердженою реєстрацією! Увага! Обов'язковий дрес-код (зелена форма одягу або елементи зеленого, як есо style).

Кількість місць обмежено! Підтвердження реєстрації відбудеться 1 грудня

З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!