Новини

Повернутися до переліку новин

Мінприроди очолило рейтинг відкритості Уряду

BRDO вдруге презентувало аналітичне дослідження «Відкритість Уряду». Дослідження проводилось на предмет висвітлення публічних даних на офіційний сайтах міністерств та відомств. У цілому Уряд покращив свою відкритість на 19 %.

Мінприроди отримало 71  бал із 77 можливих, ставши лідером відкритості Уряду серед міністерств.  

Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак наголосив: «Наш пріоритет в роботі — європейський принцип прозорість та відкритість. Громадянське суспільство – наш партнер у цьому. Ми намагаємося побудувати систему двохсторонньої комунікації, впроваджувати принцип формування, презентації та обговорення політики, створення планів реалізації та виконання рішень. Це ускладнений шлях, але правильний».

«Такого результату вдалося досягти завдяки зміні підходу  до процесу вироблення політики. Відкритість і широкі громадські консультації для нас стали невід’ємним процесом формування політики   і вироблення якісних рішень. Для нас важливо було побудувати  систему двосторонньої комунікації. Оновлений сайт став інструментом для надання інформації і вироблення рішень», — зазначив Микола Кузьо, заступник міністра екології та природних ресурсів. Також він відзначив, що електронний сервіс дав можливість громадянам  більш активно долучатися до вирішення  екологічних проблем. Микола Кузьо поінформував, що Мінприроди розпочало створення масштабного цифрового проекту загальнодержавної автоматизованої системи «Відкрите довкілля». «У нас великі плани на вдосконалення і ми будемо дуже вдячні BRDO за подальшу співпрацю», — наголосив він.

Джерело: редакцiя журналу «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!