Новини

Повернутися до переліку новин

Очищення стічних вод в харчовій промисловості

Екологічна безпека та відповідальність – тема водночас глобальна й індивідуальна. Адже, як кожен із нас повинен піклуватися про чистоту й порядок навколо себе, так і на рівні держави, бізнесу та інших інституцій має реалізовуватися комплексна політика, спрямована на збереження навколишнього середовища.

Необхідність проста – наше безпечне «чисте» майбутнє!

Напевно, поки що це виглядає як дещо ідеальна картина. Однак, безперечно, вектор обрано правильний. Більше того, останніми роками екологічний аспект життя набув неабиякого значення, він буквально став світовим трендом. Суспільство поступово усвідомлює, що вже сьогодні кожен на своєму місці може вести більше екологічний спосіб життя й таким чином позитивно впливати на стан довкілля, водних ресурсів, природи загалом.

Тенденцію до «життя в стилі ЕКО» із самого початку своєї діяльності підтримує «Миронівська птахофабрика» та в цілому в МХП. Особлива увага у цьому контексті приділяється темі очищення стічних вод. Розуміючи всю важливість питання, компанія подбала про нього ще на етапі проєктування підприємства. Вже тоді для очищення використаної в умовах харчового виробництва води було залучено надсучасні європейські технології, що й нині є передовими в Україні та не мають аналогів щодо їх застосування в таких масштабах.

Під час Онлайн-конференції «Охорона водних та земельних ресурсів», що відбудеться 7 жовтня 2020 року в рамках ALTERNATIVE ENVIRONMENTAL PLATFORM-2020 «ECO-MODERNIZATION» Світлана Новицька, начальник очисних споруд «Миронівської птахофабрики» Групи МХП, поділиться  практичним кейсом підприємства щодо очищення стічних вод в харчовій промисловості.

Запрошуємо ТОП-менеджерів та фахівців з природоохоронної діяльності, що зацікавлені у вирішенні актуальних питань екологізації виробництв під призмою завдань екомодернізації та обміну досвідом, приєднатися до триденної ALTERNATIVE ENVIRONMENTAL PLATFORM-2020 «ECO-MODERNIZATION». Учасників очікують:

  • Тематичні віртуальні виставки з консультаціями експертів
  • Триденні онлайн-конференції: практикуми та обмін рішеннями

З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!