Новини

Повернутися до переліку новин

Перший міжнародний спеціалізований аграрний форум для тих, хто в тренді

Для тих, хто цікавиться та веде розумний аграрний бізнес, для кого мають значення тренди світових аграрних ринків, хто шукає найбільш перспективні напрямки розвитку агропромислового виробництва України, було проведено I-й міжнародний спеціалізований аграрний форум - SMART AGRO BUSINESS FORUM. Цей професійний маркетинговий майданчик розташувався на території інноваційного парку – UNIT CITY та 28 лютого радо приймав у себе фахівців агропромислової галузі. Саме тут були організовані панельні дискусії та виступи провідних спікерів даної сфери.

Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева,президент асоціації “Ягідництво України”, Голова спілки “Інноваційне фермерство та кооперація” Ірина Кухтіна, партнер Crowe LF Ukraine, адвокат року у сфері аграрного та земельного права, за версією Асоціації адвокатів України Віктор Кобилянський, в.о. виконавчого директора Української зернової асоціації Сергій Іващенко, міжнародний незалежний фінансовий радник, управляючий партнер Fortune Capital Ltd Юлія Ржевська та інші, виступили тут з цікавими думками, ідеями та пропозиціями. 

Загалом, програма SMART AGRO BUSINESS FORUM була розділена на два блоки. Від різних доповідачів на форумі можна було дізнатися про те, як не втратити фінанси у власному аграрному бізнесі, як протидіяти аграрному рейдерству та багато чого іншого.

Презентація досягнень українського АПК та інноваційних інструментів для ведення агро бізнесу, створення  майданчику для проведення розгорнутих дискусій про підсумки і перспективи розвитку агротехніки, агротехнологій, - саме такими були завдання аграрного форуму, що за словами організаторів заходу, були успішно виконані.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!