Новини

Повернутися до переліку новин

Про правильне поводження з вторинною сировиною та побутовими відходами

ПП «Обухівміськвторресурси» було засноване в 2002 році і з перших місяців роботи заявило про себе як про динамічне підприємство що націлене на довгостроковий розвиток і взаємовигідну співпрацю.

ПП «Обухівміськвторресурси» впроваджує найсучасніші високотехнологічні рішення по контролю за якістю виробництва, отримало міжнародний сертифікат якості ISO 9001-2015.

Підприємство, на якому працює майже 350 людей, є прикладом та одним з лідерів в Україні у сфері поводження з вторинною сировиною та побутовими відходами. Працює як з комерційними організаціями, так і в сфері комунального господарства.

Власний автопарк налічує більше 60 одиниць спеціалізованої техніки. Кожен автомобіль оснащений двома системами GPS навігації, що є 100 % гарантією потрапляння відходів в місця їх поховання, складування, сортування, тобто сміття ніколи не потрапить до несанкціонованих звалищ.

Усі виробничі процеси супроводжуються фотофіксацією, спостерігати за процесом відвантаження відходів на об’єктах їх утворення можливо в онлайн-режимі завдяки встановленій програмі УМТ.

Крім основного направлення у роботі з відходами та вторинною сировиною, на підприємстві виробляють будівельні цвяхи, гофрокартонну тару.

Проривом стало виробництво паливних деревних брикетів з відходів, що є єдиним та унікальним в Україні та в Європі.

Також на підприємстві виготовляється пресове обладнання за європейськими технологіями для зменшення об’ємів відходів у місцях їх утворення, які обладнані GPS пристроями, що сигналізують про відсоток завантаженості.

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!