Новини

Повернутися до переліку новин

SEF 2019 KYIV продемонструє як виглядатиме енергетична галузь майбутнього

16-18 жовтня у Києві відбудеться головна подія галузі – 11-й Форум та Виставка сталої енергетики Центральної та Східної Європи SEF 2019 KYIV, яка продемонструє новітні рішення та технології, визначить глобальні тренди, розгляне найбільш важливі питання, пов’язані з сонячною енергетикою, вітроенергетикою, біоенергетикою,  водневою енергетикою, енергоефективністю, технологіями зберігання електроенергії та інтелектуальними енергетичними системами, а також юридичними та фінансовими аспектами розвитку проектів.

З кожним роком стала енергетика  отримує нові виклики, а також можливості для розвитку. Так, станом на 2019 рік у світі вироблено близько 2,4 ТВт електроенергії з усіх відновлюваних джерел енергії, зокрема на Європу та країни Азії припадає понад 640 ГВт.

У 2019 році особливо нагальною є проблема менеджменту зеленої генерації для створення більш надійної, швидкої, гнучкої та інтелектуальноі інфраструктури. Стимулом для прискорення будівництва нових об`єктів  відновлюваноі енергетики стане діджиталізація галузі та використання штучного інтелекту, що у свою чергу повністю змінить ландшафт індустрії.

Форум та виставка SEF 2019 KYIV триватиме 3 дні, подія відбудеться 16-18 жовтня у Києві. В рамках події понад 80 видатних спікерів представлять найактуальнішу галузеву інформацію, основні тренди та найсучасніші технологічні рішення. Також у центрі уваги експертів будуть останні законодавчі зміни та політичні аспекти енергетичної галузі Європи та України зокрема. Робоча програма Форуму SEF 2019 KYIV складається з наступних подій:

• 16 жовтня: SEF Сонячна енергетика, SEF Юридичні та фінансові аспекти, SEF Штучний інтелект в енергетиці
• 17 жовтня: SEF Розподілене виробництво енергії, SEF Енергоефективність
• 18 жовтня: SEF Біоенергетика

Форум збере понад 600 делегатів з 37 країн світу, серед яких власники, керівники, директори найбільших  міжнародних компаній, а також інвестори та підприємці галузі сталої енергетики.

Цього року SEF 2019 KYIV втретє визначить кращі ідеї та проекти сталої енергетики, які вносять вагомий внесок у масштабування та розвиток галузі, на традиційній церемонії нагородження SEF AWARDS 2019, яка відбудеться 16 жовтня.

Найбільша Виставка в Центральній та Східній Європі представить останні технології галузі: модернізоване обладнання, новітні рішення, сучасні сервіси та інноваційні ідеї для ефективного розвитку бізнесу, а також енергетичні технології, що змінюють ландшафт енергетики у всьому світі.

Виставка відбудеться 17-18 жовтня у Києві у виставковому центрі М82 (вул.Межигірська, 82) та збере на одному майданчику понад 150 експонентів – лідерів, головних гравців ринку і драйверів галузі, які власними розробками та рішеннями змінюють енергетичну систему координат Європи та світу в цілому. Відвідувачі виставки матимуть нагоду комунікацій з виробниками інверторів, постачальниками матеріалів та комплектуючих, PV-дистриб'юторів, інсталяторів, а також отримають інноваційні рішення для біоенергетики, вітроенергетики, інженерне консультування і детальніше дізнаються про нові можливості бізнесу у сфері сталої енергетики.

Лінійку потужних бізнес-заходів доповнять Тренінги для інсталяторів сонячної енергетики від Solar Academy, які є невід’ємною частиною події.

Організатор SEF 2019 KYIV – Центр інноваційного бізнесу (IB Centre), який понад 10 років є провідним продюсером найбільших конференцій, виставок нових енергетичних технлогій, інновацій та чистих технологій, а також навчальних програм і курсів для інсталяторів з сонячної енергетики.

SEF 2019 KYIV – це ком’юніті всесвітньо відомих експертів, учасників міжнародного ринку сталої енергетики, постачальників сучасних технологічних рішень в галузі відновлюваної енергетики та енергоефективності, компаній та особистостей, які своєю діяльністю і досягненнями активно змінюють енергетичний ландшафт Центральної та Східної Європи.

Sustainable energy wins!


Зареєструватись на SEF 2019 KYIV можна:
на сайті: sefkyiv.com
за тел.: +38 044 383 03 56
або за email: sef@ibcentre.org

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!