Новини

Повернутися до переліку новин

Стале користування водними ресурсами в контексті просторового планування розвитку громади: проблеми та шляхи вирішення

Професійна асоціація екологів України за сприяння Переяславської міської ради та міського голови міста Переяслава збирає експертів задля вирішення актуальних проблемних питань охорони довкілля та кругової економіки і надання допомоги фахівцям підприємств та громад.

Запрошуємо на Всеукраїнський ECOFORUM -2020 «The European Green Deal: виклики для України. Кругова економіка», що відбудеться 25 вересня у місті Переяслав.

Серед актуальних завдань, які потрібно вирішити еколідерам найближчим часом, на думку Професійної асоціації екологів України, є такі:

  1. Створити умови та механізми реалізації Нової зеленої угоди ЄС в Україні.
  2. Задати орієнтири вдосконалення державної політики у сфері поводження з охороною атмосферного повітря, водних ресурсів, промисловими відходами.
  3. Показати можливості для ОТГ у сфері покращення якості довкілля.
  4. Окреслити рішення для основних екологічних проблем України у 2020 році.
  5. Сформувати умови для відкритого діалогу між владою, суспільством і бізнесом.

Визначити ключові засади екологічного розвитку населених пунктів і територій та сформувати перелік критеріїв щодо обґрунтування екологічності проєктних рішень в частині користування водними ресурсами, надати шляхи створення умов для запобігання виникненню та вирішення наявних проблем при розробці завдання на проєктування спробує В’ячеслав Фадєєв, член ПАЕУ. На Всеукраїнському ECOFORUM-2020 «The European Green Deal: виклики для України. Кругова економіка» експерт роз’яснить такі питання:

  1. Сталий розвиток як стратегія одночасного розвитку суспільства в економічному та екологічному сенсі, тобто набуття громадою фінансово-економічної спроможності та зміцнення добробуту, при одночасному збереженні довкілля для наступних поколінь. Зобов’язання України на міжнародному рівні щодо впровадження сталого розвитку.
  2. Просторове планування (розробка містобудівної документації) як інструмент екологічного розвитку населеного пункту та території громади, види документів та відмінності врахування екологічних критеріїв в різних видах містобудівної документації.
  3. Причини виникнення проблем при проєктуванні просторового розвитку та їх екологічні наслідки.
  4. Найбільш поширені помилки замовників та розробників на всіх етапах проєктування просторового розвитку та їх наслідки для водних ресурсів.
  5. Шляхи та інструменти створення умов для запобігання виникненню екологічних проблем та шляхи вирішення проблем при проєктуванні.

Запрошуємо долучитися директорів підприємств, головних інженерів, головних екологів, начальників відділів охорони навколишнього середовища, фахівців, відповідальних за екологію, реконструкцію і капітальні ремонти, керівників інжинірингових, проєктних, сервісних, науково-дослідних і монтажних організацій, експертів компаній, що виробляють прилади, матеріали, основне і допоміжне обладнання.


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!