Новини

Повернутися до переліку новин

«Тесла Енерго»: реалізація системних екоенергетичних проектів в Україні

Протягом більше п’яти років під егідою приватного товариства з обмеженою відповідальністю «Естонія Енерджі Інвест» відбувається розбудова холдингової структури, що має на меті реалізацію системних екоенергетичних проектів в Україні.

Потужностями центральної структурної одиниці — товариства з обмеженою відповідальністю «Тесла Енерго» вдалося досягти успішної реалізації частини запланованого кейсу, а саме: протягом 2018 року збудовано та на початку 2019 року введено в експлуатацію першу в Житомирській області електростанцію на джерелах сонячної енергії «Ганська СЕС». При цьому отримання зеленого тарифу та постачання енергії до мережі не стало завершальним етапом — наразі відбувається остаточне оформлення цього об’єкта в повноцінний екоенергетичний хаб, який має стати своєрідним майданчиком популяризації відновлюваних джерел енергії серед населення та насамперед виконати виховну функцію серед молоді.

Водночас відбувається успішна реалізація наступних проектів сонячної енергетики. Так, у 2019 році завершено будівництво І черги та введено в експлуатацію електростанцію на джерелах сонячної енергії «Іршанська СЕС», до кінця року вона має запрацювати на повну потужність після завершення будівництва ІІ та ІІІ черг.

Також розроблено проектну документацію для будівництва чергових об’єктів екоенергетики, реалізація яких дозволить збільшити обсяги виробництва протягом 2020–2021 років.

Окремої уваги заслуговує те, що залучені стейкхолдером кошти іноземних інвестиційних структур створили реальну можливість реалізації не просто виробничих, а саме екологічних проектів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!