Новини

Повернутися до переліку новин

ТОП-6 екоініціатив Samsung у 2020 році

Поки деякі компанії тільки переходять на поновлювані джерела енергії й більш суворі еконорми, світовий IT-лідер вже використовує екологічні технології.

Це весь спектр — від створення, до реалізації продукції та її подальшого перероблювання.

Ось шість пунктів, які Samsung реалізував у 2020 році, пише ресурс korrespondent.net.

Співпраця з ООН

ООН запустила всесвітню програму «Глобальних цілей сталого розвитку», яку, в тому числі підтримав і Samsung, запустивши власну програму «Глобальні цілі Samsung». Ця програма націлена на захист навколишнього середовища.

Компанія розробила стратегію сталого розвитку Samsung Green Management, що передбачає збір відходів для їх вторинного використання. І якщо у 2009 році у всьому світі зібрали тільки 4 млн тон відходів для їх вторинного використання, Samsung планує до 2030 року збільшити цю цифру до 7,5 млн тон.

Екологічні стандарти виробництва

Цього року всі підрозділи Samsung в США, Європі та Китаї повністю перейдуть на використання відновлюваної енергії. Але вже зараз всі виробничі потужності дотримуються світових екологічних і енергетичних стандартів.

Наприклад, навіть фірмові чохли для Galaxy S20 + створюються з переробленого пластику. Samsung спільно з данською текстильною маркою Kvadrat створили унікальну технологію, при якій перетоплюються вторинний пластик, формуючи текстильні нитки для чохла. Частина вторгованих коштів передається в ООН на екологічні програми.

Магазини

Турбота про екологію стосується всіх аспектів. У тому числі й «останньої милі» - там, де покупці вибирають надійні та екологічні гаджети. Понад 3000 брендових магазинів Samsung Experience Store частково відмовилися від використання пластика. В Україні вже 31 магазин підтримує програму щодо зменшення використання пластику. У дизайні інтер'єру використовуються природні матеріали: дерево, метал і камінь. Також на пакувальні матеріали з целюлози наносять екологічно чисті соєві чорнила.

Пакування

Навіть коли ви придбали техніку від Samsung, можна бути впевненими в тому, що й пакування не принесе шкоди навколишньому середовищу. І це стосується преміальних моделей телевізорів. Наприклад, при покупці телевізорів The Serif ви можете або утилізувати пакування, або використовувати її для створення полки для книг. Також можна зробити будиночок для домашнього улюбленця. У коробці є інструкція зі створення красивих і зручних конструкцій. Нещодавно Samsung Electronics і провідний британський lifestyle-журнал Dezeen оголосили про проведення міжнародного конкурсу ідей для повторного використання картонної коробки від телевізорів. У шортлист 15 кращих креативних проєктів увійшли стильні конструкції для зберігання речей, дитячі іграшки, предмети меблів і аксесуари.

Програма Re +

Крім самостійної утилізації упакування, власники техніки Samsung Electronics можуть скористатися програмою Re + *, яка передбачає повторне складання і переобладнання електронних виробів після завершення терміну їх експлуатації. Всі паперові пакувальні матеріали у 2020 році повністю замінять матеріалами вторинного перероблення. Але і життєвий цикл техніки збільшився завдяки оптимальним ремонтним якостям. Наприклад, ті ж телевізори серії The Serif мають безгвинтову збірку, що полегшує доступ до важливих деталей і подальший ремонт.

Додаток Samsung Global Goals

Samsung Electronics розробляє інноваційні рішення, за допомогою яких ідеї збереження навколишнього середовища набувають все більшого поширення серед користувачів техніки бренду. Покупці смартфонів і планшетів Samsung можуть завантажити додаток Samsung Global Goals. Це програма, яка підтримує 19 мов, допомагає приєднатися до ініціативи міжнародної екологічної місії. На екрані будуть показуватися партнерські маркетингові повідомлення, дохід від яких перераховується на допомогу в досягненні глобальної мети ООН зі сталого розвитку. І цей внесок в загальну справу допоможе зробити світ чистішим.

* - програма доступна в ряді країн. За більш детальною інформацією звертайтеся за посиланням.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!