Новини

Повернутися до переліку новин

Ukrainian Business Marathon відбувся вдруге у Львові

17-18 лютого Львів із туристичної мекки України перетворився на бізнес-центр. Саме в ці дати відбувся Ukrainian Business Marathon -  подія далеко не пересічна та дуже масштабна.  

Близько тисячі підприємців, hr-спеціалістів, топ-менеджерів, керівників та бізнес-аналітиків об’єднала спільна мета навчатись, розвивати нові напрямки та налагоджувати важливі партнерські зв`язки.

Партнери заходу - це масштабні компанії, що сприяють розвитку бізнесу. Особливої уваги заслуговує генеральний партнер, будівельна компанія Avalon. Незважаючи на те, що ця компанія довгий час є лідером у своїй галузі, вона постійно розвивається та підтримує проекти, пов`язані із розвитком.

Особливо потужним у цьогорічному Ukrainian Business Marathon був  склад спікерів. Це діючі керівники компаній: Тарас Кицмей, Марк Зархін та інші.

Безліч активностей, смачні приємності, інтерактивні зони, фотозони,  зони з новітніми технологіями - це далеко не все, що чекало на відвідувачів.

Однією з особливостей Ukrainian Business Marathon є бізнес-гра, де кожен має змогу реалізовувати свої ідеї та отримувати реальну винагороду; гра, в яку одночасно грає майже 1000 людей.

Сьогодні з великою долею впевненості можемо сказати, що все: від дрібних деталей до масштабних задумів було втілено на найвищому рівні. Вже зараз організатори анонсують, що підготовка та попередня реєстрація до Ukrainian Business Marathon 2019 вже розпочата. Очікуємо, що він буде ще більш масштабним та  захопить ще більше бізнес-сфер та процесів.

Джерело: ubm

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!