Новини

Повернутися до переліку новин

Унікальні установки для зневоднення осаду

Унікальні установки для зневоднення осаду

Промислова група Екотон провела вебінар на тему «Шнекові зневоднювачі  осаду MDQ EKOTON - Tsurumi Pump» для фахівців-екологів, інженерів та технологів підприємств водокористувачів, які потребують модернізації в очищенні стічних вод. В рамках вебінару відбулася презентація унікальної установки для зневоднення осаду на базі мультидискового шнекового дегідратора MDQ-450.



Унікальні технології та обладнання по екомодернізації очисних стічних вод запропонував учасник третього щорічного проєкту кращих технологій, задля зниження негативного впливу на довкілля, «ЕКОтрансформація–2021» — Промислова група ЕКОТОН.
Промислова група ЕКОТОН — провідний світовий виробник обладнання для очищення стічних вод і постачальник ефективних технологічних рішень з очищення та повернення води для різних галузей промисловості.
 


Онлайн-захід надав роз’яснення учасникам щодо:

  • принципів роботи мультидискового шнекового зневоднювача (дегідратора), його властивостей та причин широкого розповсюдження;
  • технічних й економічних характеристик роботи обладнання;
  • надали роз’яснення, чим відрізняються мультидискові зневоднювачі від різних виробників і як вибрати якісний продукт з-поміж безлічі пропозицій на ринку
  • познайомили з ефективністю роботи мультидискових дегідраторів на очисних спорудах з різними типами осадів

Протягом довгого часу технологія зневоднення осаду на мультидискових шнекових дегідраторах MDQ була найкращим доступним рішенням для очисних споруд малої та середньої продуктивності. З появою в продуктовій лінійці ЕКОТОН нової моделі дегідраторів MDQ-450 це рішення стало доступним також для водоканалів великих міст. Під час вебінару представники ЕКОТОН представили продуктивність мультидискових шнекових дегідраторів MDQ для різних типів комунальних та промислових осадів. 

Мультидискові шнекові дегідратори MDQ призначені для механічного зневоднення осадів промислових та міських стічних вод. Вони застосовуються для зневоденнення надлишкового мулу після біологічної очистки; коагульованого осаду; флотаційних шламів різних галузей промисловості, а також різних типів змішаних осадів.

Під час вебінару було детально розглянуто конструкцію самого дегідратора та його «серця» - зневоднювального барабана, виготовленого за унікальною японською технологією.
 


Переваги мультидискових шнекових дегідраторів MDQ/MDC:

  • Можливість зневоднення як жировмісних так і абразивовмісних включень
  • Низька витрата флокулянта
  • Низьке споживання води
  • Низьке споживання електроенергії
  • Висока якість фільтрату
  • Простий в експлуатуванні
  • Конструкція з декількома барабанами 

 
Мультидискові шнекові дегідратори також відрізняються низькими експлуатаційними витратами і практично не потребують сервісного обслуговування.


Під час вебінару представники Промислової групи Екотон приділили увагу різниці між мультидисковими шнековими дегідраторами різних виробників. Так, в дегідраторах ЕКОТОН використовуються унікальні технологічні рішення, які гарантують не тільки високу продуктивність, але й довгий термін експлуатації без необхідності проведення сервісних робіт. 

 
Також під час вебінару учасники розглянули результати роботи дегідраторів на різних комунальних та промислових об’єктах та продуктивність демонстраційної моделі MDQ-450, яка протягом другого півріччя минулого року побувала на багатьох водоканалах України та Східної Європи. Дана конструкція підтвердила свою ефективність в очищенні стічних вод та допомагає знизити негативний вплив на довкілля. 


Також виробник проанонсував вихід на український ринок контейнерної та мобільної версій. Презентація мобільного цеху зневоднення Plug-and-Play на базі мультидискового шнекового дегідратора MDQ для водоканалів України відбудеться влітку 2021 року.

 

Більше рішень щодо модернізації підприємства можете віднайти на електронному каталозі технологій та рішень.

Завітайте на електронний каталог обирайте своє рішення і компанію-розробника, робіть заявку та очікуйте зв’язку із представником компанії, який надасть консультацію щодо вашого запиту.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!