Новини

Повернутися до переліку новин

Відбулась конференція «Відходи та утилізація: 50 головних питань»

8 листопада 2017 р. у Міжнародному виставковому центрі відбулась чергова конференція серії екоконференцій «ЕКОtransformation» — «Відходи та утилізація: 50 головних питань», організованій проектом «Екологія підприємства».

Конференцію розпочали темою державного регулювання екологічної діяльності, яку розкрили заступники начальника відділу Департаменту з дозвільно-ліцензійної діяльності та контролю Альона Шкамардіна та Сергій Жукаускус.

Про поводження з відходами електричного та електронного обладнання в Україні розповів Олександр Возний, директор компанії «Центр управління відходами».

Польським досвідом управління відходами поділився Януш Остапюк, директор з розвитку ГО «Віднови довкілля» та консультанта АБМ Рециклінг.

Кирило Косоуров, голова правління Асоціації підприємств у сфері поводження з небезпечними відходами, розкрив головні питання поводження з небезпечними відходами I-IV класів небезпеки.

Особливу увагу привернули доповіді Івана Паламарчука, заслуженого природоохоронця України та Ганни Натоптаної, заступника директора з питань екології ТОВ «ИРБИС-ЮГ», які мають великий практичний досвід роботи у сфері екології та є експертами журналу «Екологія підприємства», регулярно відповідають на гарячі запитання читачів.

Ґрунтовно розкрив  тему побутових відходів Ігор Дівчур, експерт в сфері поводження з побутовими відходами компанії Eco town, Юлія Маковецька, старший науковий співробітник, к.е.н. ДУ «Інституту економіки природокористування та сталого розвитку НАН України», Всеволод Савенко, управляючий Групи компаній ЕСКО УКД&ТСК РГ.

Про інвестиційну привабливість та тарифоутворення у галузі переробки та захоронення відходів повідомив Олег Кострикін, начальник управління з питань формування та реалізації державної політики у сфері поводження з побутовими відходами НКРЕКП.

Про впровадження ресурсозберігаючих технологій переробки стічних вод та осадів розказала Олена Назарчук, заступник директора компанії «ЮНІЛОС-Україна».

Любов Колосовська, голова проекту «Батарейки, здавайтеся!» доповіла про досвід обєднання імпортерів батарейок для реалізації моделі РВВ.

Окрема подяка нашим партнерам: компаніям «ЮНІЛОС-Україна» та АБМ Рециклінг. Вдячні за підтримку UNIDO (the United Nations Industrial Development Organization) та інформаційним партнерам конференції: Pro мусор, Зеленій школі, Центру управління відходами та AGROSMART.

Нагадуємо, що «Екологія підприємства» позиціонує себе не лише як видання, а як платформа для обговорення та вирішення гострих екологічних проблем об’єднуючи суспільство, владу та бізнес.

Джерело: редакцiя журналу «Екологія підприємства»

Свіжий номер журналу Найближчі заходи

Придбати журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!