Новини

Повернутися до переліку новин

Якість прикордонних вод під контролем українських та угорських експертів

На виконання вимог Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питання водного господарства на прикордонних водах, «Порядку проведення на українсько-угорських прикордонних водах відборів проб, аналізу, оцінки якості води та заходи, що вживаються при надзвичайних забрудненнях» та плану роботи українсько-угорської робочої групи експертів по охороні якості вод на період ІІ квартал 2018 р. – І квартал 2019 р. 29-30 серпня 2018 року Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області взято участь у зустрічі експертів Робочої групи з охорони якості вод.

З української сторони у заході взяли участь заступник начальника Інспекції Оксана Фенцик, спеціалісти відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції, з угорської сторони - керівник угорської частини Робочої групи з охорони якості вод Йожефа Вереш, секретар з питань прикордонних вод Атілла Варга, спеціалісти лабораторії Департаменту охорони здоров’я Урядової адміністрації області Гайду-Бігар.

Під час робочої зустрічі проведено спільні відбори проб в прикордонних контрольних створах р. Тиса: Тисауйлок (Вилок)/Тисабеч і Чоп/Загонь, відібрано проби поверхневої води з р.Тиса у контрольному створі Чоп/Загонь (транспортний міст) з метою проведення зовнішньо-лабораторного контролю якості вимірювань, отримано синтетичні проби для проведення вимірювань.

Джерело: Державна екологічна інспекція

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!