Новини

Повернутися до переліку новин

Amazon заплатить 1,2 мільйони доларів за торгівлю пестицидами

Агентство США з охорони навколишнього середовища наклало штраф інтернет-магазин  Amazon штраф за продаж і розповсюдження пестицидів, які не мають ліцензії на продаж в США у розмірі 1,2 мільйони доларів. Про це повідомляє AgroXXI.

Федеральні регулятори заявили, що  Amazon зробив майже 4000 порушень в період між 2013 і 2016 роками, продаючи і поширюючи закордонні пестицидні продукти, які не мають ліцензії на продаж у Сполучених Штатах. Пестициди, включаючи інсектицид у вигляді крейди і порошку для приманки і знищення тарганів, були реалізовані незалежними продавцями, які пропонували продукти через веб-сайт Amazon.

«Продукти реалізували через програму, згідно з якою продавці надавали продукти Amazon, компанія зберігала їх на своїх складах і відправляла покупцеві після оплати», - сказав на прес-конференції в Сіетлі в четвер глава відділу з охорони пестицидів EPA Чад Шульце. Він додав, що це одне з перших розслідувань, пов'язаних з продажем незаконного пестициду на інтернет-ринку.

У відповідній заяві компанія Amazon вказала, що дотримання правил є «головним пріоритетом», вони негайно вплинуть на тих продавців, які не дотримуються правила.

В рамках угоди, поданої до адміністративного суду в середу, Amazon погодилася розробити онлайн-курс навчання для продавців пестицидів. Навчання буде доступним для публіки і онлайн-продавців англійською, іспанською та китайською мовами.

Стажери EPA розкрили незаконні продажі пестицидів в 2014 році, вивчаючи онлайн-ринки, в тому числі продукцію на Amazon.com. Представники EPA заявили, що компанія Amazon швидко видалила незаконні продукти, заборонила іноземним торговців продавати пестициди і повідомила людей, які вже придбали товар, про його сумнівне походження.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!