Новини

Повернутися до переліку новин

Еко-бізнес: шорти зі старих пластикових пляшок

Американська компанія випускає чоловічі плавки зі старих пластикових пляшок. Про компанію Fair Harbour пише FacePla.net.

На кожну пару шорт припадає 11 пляшок, які подрібнюються, формуються волокна і вплітаються в тканину, змішуючись з органічним бавовною і спандексом, це процес виробництва міцних, але неймовірно м'яких і стильних шортів.

Компанію створили брат і сестра Джейк і Керолайн Данехі, які проводили літо в дитинстві в невеликому приморському містечку Fair Harbour on Fire Island в штаті Нью-Йорк.

Цікаво, що Fair Harbour - це містечко, де немає автомобілів, а велосипеди є єдиним видом транспорту. Брат і сестра Данехі виросли, граючи на піску і займаючись серфінгом на атлантичних хвилях.

У той час як Джейк працював над своїм дипломом географії в Університеті Колгейт, він дізнався про серйозність забруднення океану пластиком. Він вирішив створювати споживчий продукт, який допоміг би очистити моря, а також спонукати людей вийти на вулицю, щоб насолодитися серфінгом або іншим видом спорту. Разом зі своєю сестрою Керолайн, яка захоплюється модою, з'явилася ідея бренду Fair Harbour.

Компанія була підтримана корпоративною програмою Colgate і краудфандинговим майданчиком Kickstarter, за допомогою якого вони змогли зібрати майже 25 000 доларів США (з початковою метою 11 000 доларів).

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!