Новини

Повернутися до переліку новин

Годівнички для птахів з упаковки з-під піци

В ECO & PIZZA вигадали, як можна використовувати  коробки з-під піци для допомоги птахам. Про це вони пишуть на своїй сторінці у Facebook.

Цієї зими випало, як ніколи, багато снігу.  Це найважчий час для пташок, адже основний корм дрібних птахів – дрібна комашня — взимку не літає, і щоб якось вижити, вони летять до людей. У цих птахів дуже швидкий процес перетравлення їжі. Завдяки цьому у них підтримується температура тіла близько 40 градусів, що дає можливість без проблем пережити навіть сильний мороз, якщо, звичайно, вони не голодні.
Кожні пів хвилини така пташка повинна щось склювати, інакше вона замерзне. Взимку, коли дме сильний вітер або падає сніг, чи коли товстий шар снігу покриває землю, пташки не встигають за короткий світловий день знайти їжу, і тому гинуть. Їх холодні тільця, наполовину занесені снігом, іноді можна побачити взимку…
Допомога небайдужої людини - велика підмога для виживання пернатих.

В ECO & PIZZA вигадали, як можна використовувати  коробки для допомоги птахам. З упаковки для піци виходять чудові годівниці!

«До кінця зими ми будемо до кожного замовлення додавати простий набір для перетворення коробки в годівницю! У цьому ж наборі ми дамо вам стартову порцію корму для птахів.
Інструкцію до того, як зробити годівницю, ви знайдете на нашому сайті за посиланням в QR коді на коробці або за посиланням у коментарі до посту. Давайте разом допоможемо нашим друзям меншим!» - йдеться у повідомленні.

Фото: ECO & PIZZA

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!