Новини

Повернутися до переліку новин

На прямому зв’язку з ДЕІ та експертами ПАЕУ. Готуйте запитання

- Карантин продовжено до 22 травня.
Який порядок здійснення заходів державного нагляду під час карантину та чи врегульовано питання здійснення заходів державного контролю протягом 5 кроків Уряду щодо поступового виходу з карантину?

- 28.04.2020 набрав чинності наказ Мінекоенерго України від 07 квітня 2020 року № 230, яким затверджено Положення про територіальні та міжрегіональні територіальні органи Держекоінспекції.
Які нові повноваження передбачені для посадових осіб Держекоінспекції та що змінилося в правовому статусі контролюючого органу?
Як нове положення узгоджується з проектом Закону України «Про державний екологічний контроль»?

- Підприємство зобов’язане виконати припис контролюючого органу.
Як може бути виконаний припис щодо отримання дозвільних документів, якщо зупинено перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг?
Чи можуть посадові особи підприємства бути притягнуті до відповідальності за невиконання припису під час зупинки строків надання адміністративних послуг?

Відповіді на запитання, які виникають сьогодні і зараз, отримуйте під час онлайн-інтенсиву «ПЕРЕВІРКИ БІЗНЕСУ ДЕРЖЕКОІНСПЕКЦІЄЮ: кому і чого очікувати та як підготуватися».

ПАЕУ організує «пряме» включення представників Державної екологічної інспекції, які нададуть відповіді на гарячі запитання в ефірі! До діалогу запрошено Дениса Каплунова, першого заступника голови Держекоінспекції, а також представників структурних підрозділів.

Учасникам тренінгу надасть роз’яснення Людмила Хоміч, віце-президент PAEU, голова комітету з екологічного права та законотворчості, співавтор посібника «Судова практика», юрист за фахом.

Запрошуємо приєднатися 15 травня 2020 року до онлайн-трансляції!

Не варто шукати «причин» щодо недопущення, залишайтеся екологічно-відповідальним суб’єктом, знайте точки дотику з контролюючим органом, напрямок дій при підготовці до перевірки, позиції Державної регуляторної служби, судових органів щодо оцінки дій та рішень контролюючого органу під час виконання зобов’язань.


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!