Новини

Повернутися до переліку новин

«Нова Пошта» відмовляється від пінопласту

З кінця квітня всі відділення «Нова Пошта» переходять на новий тип упаковки: замість пінопласту буде використовуватись папір вторинної переробки. Чому це важливо? По-перше, компанія відмовляється від пінопласту на користь вторинної сировини. По-друге, посилки будуть пакувати і відправляти приблизно на 12% швидше. По-третє, папір ще краще зберігає вміст посилки від пошкоджень. Йдеться у повідомленні на офіційній сторінці компанії.

«Ми проаналізували кращі світові практики і вибрали папір українського виробництва. Це дешева, надійна, проста в прибиранні та утилізації альтернатива звичним наповнювачам. Як і інші пакувальні матеріали, які використовує «Нова Пошта», папір буде йти на повторну переробку», — розповідає Олександр Бульба, генеральний директор «Нова Пошта».

Незважаючи на те, що надійність доставки у компанії і зараз становить 99,97%, «Нова Пошта» постійно шукає і впроваджує нові можливості для поліпшення цього показника. Папір, яким заповнюються коробки, забезпечить максимальний рівень захисту від пошкоджень. До того ж самі коробки, зроблені з міцного картону, в 10 разів краще за інші види упаковки захищають вміст посилок.

Ще один плюс нового наповнювача — у відділеннях стане ще чистіше і просторіше. Рулон паперу займає набагато менше місця, ніж блоки пінопласту, і від нього немає додаткового сміття.

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!