Новини

Повернутися до переліку новин

Нова вуглецево-нейтральна стратегія Philips. Компанія планує максимально скоротити викиди СО2 в найближчі 20 років

Royal Philips, світовий лідер в галузі технологій охорони здоров'я, заявив про нові цілі щодо скорочення викидів парникових газів у період між 2020 і 2040 роками. Нові цільові показники викидів CO2 Philips були оцінені і схвалені в рамках SBTi, — співпраці між Проектом з розкриття інформації про викиди вуглецю (CDP), Глобальним договором ООН (UNGC), Інститутом світових ресурсів (WRI) та Всесвітнім фондом природи (WWF), спрямованої на вирішення амбітних завдань щодо проблем клімату. Довгострокові цілі Philips відповідають рівню декарбонізації, визначеному в Паризькій угоді про зміну клімату.

«У межах зусиль Philips щодо впровадження інноваційних технологій в галузі охорони здоров’я без негативного впливу на планету ми чітко слідуємо тим цілям, які викладено в Паризькій угоді, — прокоментував генеральний директор Royal Philips Франс ван Хутен. — Ми вважаємо, що скорочення викидів CO2 є важливою передумовою для сталого зростання, що дасть нам змогу утримувати лідерські позиції на ринку екологічних товарів та рішень, на які вже зараз припадає 60% доходів Philips».

Нові науково обґрунтовані цілі Philips щодо скорочення викидів CO2 є доповненням до вже існуючого зобов'язання компанії перейти на вуглецево-нейтральний формат діяльності (на промислових і непромислових об'єктах, у логістиці і під час бізнес-поїздок) до 2020 року і виходять за його рамки, поширюючись на весь ланцюжок цінності. Їх успішне виконання дасть змогу Philips скоротити загальні обсяги викиду еквівалента СО2 (тCO2e) на своїх промислових і непромислових об'єктах на 75% до 2025 року і на 90% — до 2040 року (порівняно з обсягами 2015 року). Також компанія взяла на себе зобов'язання скоротити обсяг непрямих викидів парникових газів у всьому ланцюжку цінності на 4% до 2025 року і на 11% — до 2040 року порівняно з показниками 2017 року.

«На сьогодні науково обґрунтовані цілі стали невід'ємним елементом під час розроблення бізнес-стратегій. Вони дають змогу компаніям знаходити оптимальний спосіб для подальшого зростання в умовах переходу до нульового споживання енергії. Це добре не тільки для планети, а й для бізнесу», — заявила Лайла Карбассі, керівник проектів Глобального договору ООН, одного з партнерів SBTi.

Щоб досягти об'єднаної мети забезпечення стійкості і зростання одночасно, компанія Philips буде забезпечувати своє економічне зростання за допомогою таких ініціатив, як придбання відновлюваної електроенергії, скорочення витратних матеріалів, перероблення та перепрофілювання обладнання, скорочення використання повітряного транспорту для перевезення персоналу й вантажів, екодизайн. Кожна з них вже допомогла значно скоротити рівень викидів CO2 протягом останніх п'яти років.

Про Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) — це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення здоров’я людей та забезпечення кращих результатів на всіх етапах континууму здоров'я — від ведення здорового способу життя та профілактики до діагностики, лікування та догляду у домашніх умовах. Philips використовує передові технології та глибокі клінічні та споживчі знання для постачання інтегрованих рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, терапії під візуальним контролем, моніторингу пацієнтів та медичної інформатики, а також у галузі догляду за здоров’ям та домом споживачів. Портфоліо технологій Philips для персонального здоров'я та медичних систем у 2017 році згенерувало обсяг продажів у 17,8 млрд євро. У компанії працює понад 70 000 співробітників, які здійснюють продажі та надають послуги у більш ніж 100 країнах.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!