Новини

Повернутися до переліку новин

Платіжні картки з океанського пластику

Попри зусилля, спрямовані на вирішення проблеми пластикових відходів – від очищення океану від пластику до його повторного використання – зростання кількості пластикового сміття показує, що нам ще багато чого належить зробити.

Більшість із нас постійно носить шматочки пластику у своїх гаманцях; а коли закінчується термін дії кредитної картки, вона, на жаль, опиняється на звалищі.

American Express вирішила розірвати це зачароване коло: вона оголосила про співпрацю з Parley (організація, орієнтована на боротьбу із загрозою забруднення від морської пластмаси), і тепер буде виробляти перші кредитні карти, зроблені переважно з океанського пластику.

Нова карта буде виготовлена ​​з використанням пластику, зібраного з океанів і берегових ліній. Наразі проект перебуває на стадії створення прототипу, і протягом наступних 12 місяців буде проходити тестування перед фінальним релізом.

American Express створює символ змін і пропонує своїй мережі формувати  обнадійливе майбутнє, засноване на креативності, співпраці та екологічних інноваціях », – зазначив  Кирил Гутч, засновник Parley.

American Express також зобов'язалася скоротити використання одноразового пластику в межах своєї діяльності в усьому світі.

Джерело: журнал «Екологія підприємства» за матеріалами www.americanexpress.com

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!