Новини

Повернутися до переліку новин

У Європі переходять на паперові трубочки для напоїв

Компанія Tetra Pak оголосила про те, що її європейські клієнти розпочали пілотні випробування паперових трубочок для напоїв на своїх виробничих майданчиках. В результаті Tetra Pak стала першою компанією в пакувальної індустрії, що представила це рішення на європейському ринку. Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Компанія також має намір опублікувати результати розробок в області виробництва паперових трубочок, щоб підтримати галузеве співробітництво в пошуку альтернатив одноразовим пластиковим трубочкам для напоїв.

«Ми раді, що нам вдалося розробити функціональні паперові трубочки, які відповідають міжнародним стандартам безпеки харчових продуктів. Це важлива подія в рамках нашої стратегії щодо створення упаковки, повністю зробленої з рослинної сировини. Цей крок сприятиме розвитку циркулярної економіки з низьким вуглецевим слідом, — зазначив Адольфо Ореві, президент і головний виконавчий директор Tetra Pak. — Ми закликаємо всіх гравців ринку скористатися нашими розробками, щоб уже найближчим часом збільшити обсяги виробництва нового екологічного рішення».

Трубочки, виготовлені з паперу, сертифікованого за стандартами Лісової опікунської ради (FSC ™), підлягають вторинній переробці разом з рештою упаковкою. На першому етапі вони будуть постачатися для двох картонних упаковок порційного розміру, в які зазвичай розливаються молочні продукти і напої для дітей.

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!