Новини

Повернутися до переліку новин

Українці знову покращують екологію з Укргазбанком

В Укргазбанку запустили новий екологічний депозит – «ЕКОдепозит Плюс». Після розміщення на ньому коштів, банк виділяє таку ж суму коштів на фінансування «ecofriendly» проєктів. Мова про екопроєкти 2 та 3 категорії викидів, які мінімізують негативний вплив на довкілля. Банк, натомість, надає за ними зменшену ставку за кредитами.

Таку інформацію оприлюднили у прес-службі банку.

«Нині в Укргазбанку вже успішно діє депозитна програма «ЕКОдепозит», однак «ЕКОдепозит Плюс» - покращена депозитна програма з вигіднішими умовами,  – пояснюють в Укргазбанку. – По-перше, процентні ставки дещо менші – екологічний вплив та результат суттєво більший. По-друге, фінансування виключно екопроєктів 2-ї та 3-ї категорії викидів працює на зменшення саме СО2, в той час як кошти на «ЕКОдепозиті» спрямовані на фінансування екопроєктів тільки 1-ї категорії викидів».

Таким чином, вибір на користь «ЕКОдепозит Плюс» – це внесок і до сімейного бюджету, і в екологію України. Зокрема, зазначається, що завдяки кожній тисячі гривень за вкладом «ЕКОдепозиту», розміщеного в Укргазбанку, щорічно скорочуватиметься викидів СО2 на 50 кг та вироблятиметься на 70 кВт*годин більше екологічно чистої електроенергії. Вже профінансовано екопроєкти 2-ї категорії на суму понад 2 667 млн грн, 3-ї категорії - на 7,5 млн грн.

«ЕКОдепозит Плюс» доступний на строк від 6 до 24 місяців з можливістю поповнення та автопролонгацією. Валюта розміщення – гривня, долари США та Євро. Виплату процентів передбачено в кінці строку або щомісячно.

Детальніше читайте тут.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!