Новини

Повернутися до переліку новин

Український графіт: тільки разом ми прийдемо до успіху!

Продовжуємо розповіді про стейкхолдерів зелених змін, досягнення яких отримали заслужене визнання.  Одна з таких компаній — ПрАТ «Український графіт», дворазовий лауреат «ЕКОоскара» (у 2018 та у 2020 роках). А з вересня 2020 компанія отримала членство в ПАЕУ та продовжує свій розвиток у природоохоронній сфері.

Приватне акціонерне товариство «Український графіт» (до 1994року — Дніпровский електродний завод) —  один зі «старожилів» вітчизняної промисловості. Першу продукцію підприємство випустило у 1933 році, як один із цехів Запоріжського алюмінієвого комбінату. 

На сьогодні ПрАТ «Укрграфіт» — уже кілька десятиліть самостійне підприємство та провідний вітчизняний виробник графітованих електродів для електросталеплавильних, руднотермічних та інших видів електричних печей, товарних вуглецевих мас для електродів Содерберга, футеровочних матеріалів на основі вуглецю для підприємств металургійного, машинобудівного, хімічного та інших комплексів промисловості.

Питання мінімізації шкідливого впливу на навколишнє природне середовище для підприємства завжди  було і залишається одним із першочергових. Саме тому ПрАТ «Укрграфіт» вже більше 15 років має сертифікат відповідності системи менеджменту вимогам стандарту ISO 14001, який щорічно підтверджується, та виконує всі зобов'язання з досягнення нормативів викидів, передбачених чинним законодавством України, а модернізація технологічного та газоочисного обладнання підприємства — на рівні найкращих світових стандартів. 


Вступ до ПАЕУ у вересні 2019 року став ще однією сходинкою до зелених змін та чудовою можливістю як поділитися досягненнями в галузі екології, так і обговорити способи і можливості усунення проблемних ситуацій, дізнатися про заплановані зміни у природоохоронному законодавстві та можливі шляхи їх реалізації. Така співпраця — це можливість об’єднати власний досвід з досвідом та знаннями колег для спільної відповіді на виклики часу, які завжди постають перед тими, хто справді прагне розвитку, а її результати, сподіваємося, будуть ще одним кроком у напрямку екологізації вітчизняних підприємств.  

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!