Новини

Повернутися до переліку новин

В Україні створять майданчик для спілкування журналістів та екологів

Оскільки тема екологічної безпеки не посідає належного місця у вітчизняних ЗМІ, Держкомтелерадіо має намір створити платформу для комунікації медійників та екологів.

Як повідомляє пресслужба комітету, таке рішення було озвучене під час науково-практичної конференції “Екологія і безпека. Критичні межі”, що пройшла у Запоріжжі.

“Зважаючи на важливість екологічних питань для кожної людини, перед медіа стоїть завдання розповідати про складні екологічні проблеми широкій аудиторії у доступній формі. На жаль, екологічна тематика не посідає належне місце у вітчизняних мас-медіа...

Тож Держкомтелерадіо планує створити майданчик для комунікацій, спілкування, журналістів різних видів медіа з науковцями, представниками громадських об’єднань”, - ідеться в повідомленні.

Як наголошується, це необхідно не лише для того, аби медійники отримали від експертів знання про екологічні проблеми, а й дозволить створити пул журналістів, зацікавлених у просуванні теми екологічної безпеки серед громадян.

Читайте також: АМПУ впроваджує систему екологічного менеджменту в портах

За даними Держкомтелерадіо, трохи більше ця тема представлена в регіональних ЗМІ, де журналісти реагують на забруднення води в місцевих річках, на підозрілі викиди в повітря невідомих речовин сусіднім підприємством, на традиційний осінній/весняний пал на полях чи в городах тощо. Але ніколи не пов’язують ці негаразди з загальнонаціональною чи регіональною екологічною політикою. Тож майданчик для комунікацій має виправити цю ситуацію.

Джерело: Укрінформ

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!