Новини

Повернутися до переліку новин

З 2022 року Google буде використовувати перероблені матеріали у всіх пристроях

Компанія Google заявила, що до 2022 року всі її пристрої включатимуть в себе перероблені матеріали. Компанія вже використовує екопластик в деяких продуктах Nest, але в подальшому буде прагнути включити більше таких матеріалів в усі свої пристрої, повідомляє cnet.com

Google також повідомила, що до наступного року всі поставки продукції клієнтам будуть вуглецево-нейтральними. Це означає, що викиди вуглекислого газу в атмосферу стануть компенсувати висаджуванням дерев.

Щоб досягти вуглецевої нейтральності, Google працюватиме з партнерами з транспортування для скорочення викидів. Наприклад, буде проводитися більше перевезень повітряним, а не морським транспортом. Що стосується решти викидів, Google інвестуватиме в проекти «високоякісного вуглецевого зміщення», включаючи проекти з утилізації звалищного газу та системи утилізації відходів тваринництва.

Google оголосив про те, що технологічні гіганти намагаються впоратися з екологічними наслідками своєї електроніки. Такі компанії, як Google і Apple, випускають нові версії своїх апаратних пристроїв щороку, залишаючи споживачам вирішувати, що робити зі своїми старими пристроями. У Apple є лабораторія в Остіні, штат Техас, яка досліджує нові методи переробки електроніки.

Минулого року Google почав публікувати звіти про екологічні продукти, в яких детально розповідається про те, з яких пристроїв зроблені і як вони постачаються.

Фото: Sarah Tew/CNET

Джерело: журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!