Новини

Повернутися до переліку новин

Затверджено Технічний регламент щодо обмеження викидів летких органічних сполук унаслідок використання органічних розчинників у лакофарбових матеріалах для будівель та ремонту колісних транспортних засобів

Мінекономрозвитку наказом від 02.10.2018 № 1394 затвердило Технічний регламент щодо обмеження викидів летких органічних сполук унаслідок використання органічних розчинників у лакофарбових матеріалах для будівель та ремонту колісних транспортних засобів. 

Цей Технічний регламент визначає вимоги до лакофарбових матеріалів для будівель та ремонту колісних транспортних засобів щодо вмісту летких органічних сполук, що входять до їх складу. 

Дія Технічного регламенту поширюється на продукцію, перелік та сферу застосування якої наведено у додатку 1 до Технічного регламенту. 

Технічний регламент не поширюється на інші вимоги, зокрема вимоги щодо маркування, які визначені законодавством для захисту здоров'я споживачів, робітників та їх робочого середовища. 

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 30 жовтня 2018 р. за № 1228/32680 та набирає чинності через 6 місяців з дня його офіційного опублікування

Установлено, що лакофарбові матеріали для будівель та ремонту колісних транспортних засобів, які введені в обіг до набрання чинності цим наказом і не відповідають усім чи окремим вимогам вищезгаданого Технічного регламенту, можуть бути надані на ринку протягом 12 місяців з дати набрання чинності цим наказом.

Джерело: журнал «Екологія підприємства»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!