Новини

Повернутися до переліку новин

Австрійська компанія BWT створює в Україні нову інфраструктуру постачання питної води

Інновації дозволять українцям купувати якісну питну воду за доступною ціною, при цьому значно скоротивши обсяг пластикових відходів.

Український підрозділ австрійського холдингу BWT, що спеціалізується на виробництві систем очищення води, встановило 400 аквабоксів в столиці та Київській області.

Установка систем очищення води почалася в березні 2019 року в місті Ірпені та Києві. Аквабокси оснащені унікальною системою фільтрації, що дозволяє очистити воду не тільки від поширених забруднень, мікроорганізмів та вірусів, але і від мікропластика. Споживачі сервісу BWT Aqua отримують переваги дорогих промислових водоочисних установок, недоступних власникам побутових фільтрів, включаючи знезараження ультрафіолетом.

Питна вода в аквабокс BWT Aqua порівнянна за смаковими якостями c водою альпійських гірських річок. Купити воду такої якості є можливість уже в усіх районах столиці. Водні автомати встановлені, як правило, в супермаркетах і торгових центрах.

Також воду можна купити онлайн за допомогою картки клієнта на сайті компанії, а потім набрати її в будь-якому найближчому аквабоксі.

Всі системи BWT регулярно проходять технічне обслуговування, кожен аквабокс має санітарний сертифікат.

Перейшовши на покупку води в аквабокс і скоротивши споживання одноразових пляшок, кожен користувач систем BWT Aqua зменшує обсяг пластикових відходів на 5,25 кг на рік.

У пресконференції візьмуть участь:

  • Андрій Мітченко, СЕО Ecosoft (компанія, яка входить до холдингу BWT)
  • Ростислав Мудрик, бізнес девелопер Ecosoft/ BWT Ukraine
  • Олеся Єрошкіна, pr-менеджерка Ecosoft/ BWT Ukraine

Довідка:

BWT - міжнародна компанія з штаб-квартирою в Мондзеє (Австрія), є найбільшим в світі виробником систем очищення води. Ключовими продуктами компанії є системи очищення води для фармацевтичної і харчової галузей, а також високотехнологічних підприємств, що мають потреби у воді особливої якості.

Компанія має 5 виробничих підприємств в Австрії, Франції, Німеччини, Швейцарії та України. У 2019 холдинг BWT придбав частку української компанії Ecosoft, на базі якої виробляє нову лінійку водних боксів, яка дозволяє продавати очищену і правильно мінералізовану воду широким верствам населення.


bwtaqua.com.ua

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!