Новини

Повернутися до переліку новин

Sustainable Energy Expert Week 2022 в Женеві

4-7 жовтня цього року Європейська економічна комісія ООН (UNECE) проводить ряд заходів Sustainable Energy Expert Week 2022 в Женеві.

Раді повідомити, що 7 жовтня, в рамках Сесії Експертів UNECE з відновлюваної енергетики відбудеться дискусія «Розвиток та розширення інфраструктури відновлюваної енергетики в Україні».

В поточному році розпочалася глибока глобальна енергетична криза.

Сьогодні надзвичайно важливим для нашої країни є позбавлення залежності від імпортного викопного палива, особливо російського.

Забезпечення доступу до надійних, дешевих, сталих та екологічно чистих джерел енергії є і залишається ключовою задачею для всього світу, і регіон UNECE не є виключенням.

Метою дискусії є напрацювання сталих рішень для зростання сектору відновлюваної енергетики України в умовах сучасних викликів

Захід відбудеться за підтримки Професійної асоціації екологів України, зеленої платформи «Global 100 RE Ukraine» та проекту GIZ Ukraine «Сприяння енергоефективності в Україні та впровадження Директиви ЄС про енергоефективність».

Запрошуємо Вас приєднатись онлайн до дискусії «Розвиток та розширення інфраструктури відновлюваної енергетики в Україні» 7 жовтня о 11.00 (за Київським часом).

Для участі необхідно зареєструватись за веб-посиланням >>>

Довідково: Європейська економічна комісія Організації Об'єднаних Націй – це одна з 5 регіональних комісій ООН, що входить в систему допоміжних органів Економічної і Соціальної Ради ООН. Членами Комісії є 56 країн, зокрема Україна. Основні напрями діяльності: навколишнє середовище; транспорт; статистика; розвиток торгівлі, промисловості і підприємництва; економічний аналіз; енергетика та біоресурси.

Більш детально про Sustainable Energy Expert Week 2022, 4-7 жовтня >>>

Прес-служба ПАЕУ

 

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!