Новини

Повернутися до переліку новин

Болючі питання до Державної екоінспекції. Відповіді під час онлайн-інтенсиву.

ПАЕУ продовжує збирати болючі питання до Державної екоінспекції від фахівців підприємств, що відповідальні за дотримання норм екологічного права та екологічну безпеку: 

Як вплине реструктуризація ДЕІ у східному регіоні на її роботу?
Якщо ДЕІ не провела планову перевірку на підприємстві згідно затвердженого річного графіку через дію карантину, через який період інспекція прийде з перевіркою на підприємство?
Суб’єкт господарювання звернувся до ДЕІ із заявою про проведення позапланового заходу. Чи є строк на розгляд такої заяви, після закінчення якого ДЕІ не матиме права проводити позаплановий захід за вищезгаданим звернення суб’єкта господарювання?
Чи є підставою для недопуску до позапланового заходу необґрунтоване на думку суб’єкта господарювання звернення громадян?
Чи є на даний момент методика, згідно якої ДЕІ може нараховувати збитки, якщо підприємство працювало без дозволу на викиди в первинний період?
Якщо об'єкт не підпадає ні під проведення ОВД, ні під розроблення розділу ОВНС проєктної документації, а інспекція наполягає на проведенні експертизи, чи є дії інспекції правомірними, і які ризики є у підприємства?
Чи може застосовуватися принцип мовчазної згоди до процедури отримання висновку з ОВД? Які мають бути дії суб’єкта господарювання в даному випадку? З якого часу в такому випадку можна розпочинати плановану діяльність, яка підлягає ОВД?
  
Відповіді на ці та інші питання будуть висвітлені 29 січня 2021 року на Онлайн-інтенсиві «ВСЕ ПРО ПЕРЕВІРКИ ДЕІ: що треба знати бізнесу та як підготуватися». «Пряме» включення представників державної екологічної інспекції та відповіді на гарячі запитання в ефірі!

Експерт:

 

Олена Ковальова,
член комітету ПАЕУ з екологічного права та законотворчості, адвокат з 20 річним досвідом правового супроводу господарської діяльності вітчизняних та іноземних промислових підприємств. З 2010 року очолювала юридичні департаменти та комплаєнс в галузі залізничних перевезень (ТОВ Інтерлізінвест), виробництві будівельних матеріалів та надрокористуванні (ПрАТ ХайдельбергЦемент Україна), будівництві (ПБГ Ковальська).  


ПРОГРАМА


Участь платна
Важливо: Для членів PAEU безкоштовно відповідно до пакету участі


З питань участі:
0 800 215 522 (безкоштовно в межах України)
+38 066 690 87 10 (WhatsApp, Viber, Telegram)
sales@techmedia.com.ua


Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

Читайте також:

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!