Новини

Повернутися до переліку новин

Дозвільні документи у сфері поводження з відходами

Всі підприємства, незалежно від форм власності є утворювачами відходів. Навіть якщо підприємство не займається виробництвом, а спеціалізується виключно на аудиті, фінансовій, страховій, науковій діяльності, торгівлі чи наданні послуг з обслуговування, в будь-якому випадку в офісі утворюється макулатура, побутове сміття, неремонтопридатна офісна техніка (відпрацьовані комп’ютери, мишки, клавіатура, факси, телефони тощо), батарейки, відпрацьовані освітлювальні прилади тощо.

Компанія ТОВ «Проектно-Екологічний Консалтинг» спеціалізується на послугах з розробки науково-технічної документації та супроводі підприємств щодо отримання дозвільних документів у сфері охорони навколишнього середовища.

Серед яких Дозвільні документи у сфері поводження з відходами:

  • Проведення інвентаризації відходів та оформлення Звіту по інвентаризації.

Спеціаліст компанії здійснює виїзд на підприємство та проводить роботу виявлення, ідентифікацію, видів відходів і обстеження місць утворення відходів підприємства.

За результатами складається Звіт по інвентаризації із проведенням розрахунків з визначення їх кількісного та якісного складу .

Як результат цього етапу роботи, наш клієнт отримує роздрукований Звіт з інвентаризації та лист про реєстрацію звіту (за потребою).

  • Подання Декларації про відходи.

Декларація про відходи — документ, який подають суб’єкти господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність яких призводить виключно до утворення відходів, для яких показник загального утворення відходів в межах від 50 до 1000 (ст. 1 Закону України «Про відходи»). Декларація подається кожного року до 20 лютого року, що настає за звітним.

На підставі наданих документів підприємства  «Про відходи» за минулий рік, спеціаліст компанії подає Декларацію про відходи до центру надання адміністративних послуг або за місцем провадження діяльності філією або іншим відокремленим підрозділом.

Як результат цього етапу роботи, наш клієнт отримує реєстрацію Декларації.

  • Розробка Паспорту місць видалення відходів.

За матеріалами інвентаризації, спеціаліст компанії проводить облік та опис всіх об’єктів і спеціально відведених місць, де здійснюються операції з видалення відходів. Паспорт МВВ розробляється у разі розміщення на території відходів терміном більше ніж 2 роки.
Як результат цього етапу роботи, наш клієнт отримує погоджений Паспорт місць видалення відходів Держпродспоживслужбою, Дерпартаментом екології та природних ресурсів місцевої адміністрації та затверджений головою  у місцевій облдержадміністрації.

  • Паспорт відходів.

Паспортизація відходів — процес послідовного збирання, узагальнення та зберігання відомостей про кожний конкретний вид відходів, їх походження, технічні, фізико-хімічні, технологічні, екологічні, санітарні, економічні та інші показники, методи їх вимірювання і контролю, а також про технології їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, видалення, знешкодження і захоронення.

На підставі інвентаризації відходів для кожного виду відходу спеціаліст компанії складає паспорт відходів.

Як результат цього етапу роботи, наш клієнт отримує погоджений паспорт місцевим (територіальним) природоохоронним підрозділом.

  • Складання реєстрової карти об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів.

Спеціалісти компанії складають реєстрову карту за матеріалами інвентаризації на підставі всього комплексу наявної інформації, включаючи матеріали виробничої паспортизації відходів, дані прибутково-видаткових документів, підприємства. Якщо ПЗУВ > 1000.

Як результат цього етапу роботи, наш клієнт отримує реєстрову карту погоджену Держпродспоживслужбою та затверджений місцевим (територіальним) природоохоронним підрозділом.

За необхідності експерти компанії «Проектно-Екологічний Консалтинг» наддадуть консультацію та допоможуть в розробці екологічно дозвільній документації.

Контактна інформація:
адреса офісу: Харківське шосе, 48В, м. Київ
тел. +38 (044) 46-666-24 , +38 (097) 20-101-20
e-mail: eco.pec.ua@gmail.com
сайт: pec.com.ua

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!