Новини

Повернутися до переліку новин

Фестиваль «ЛісЕкоФест»

Фестиваль «ЛісЕкоФест» – це дводенний родинний захід, який спрямований провести екологічну просвіту з подальшим прибиранням лісу у перший день, та на другий день ближче познайомити суспільство з поняттям інклюзії.

1-й день. ЛісEco
Дата: 20 квітня 2019 р.
10.00-16.00
Місце: лісова зона вздовж вул. Кубанської України

2-й день. ЛісFest
Дата: 21 квітня 2019 р.
11.00-17.00
Місце: парк Кіото

Метою фестивалю є об’єднання людей навколо ідеї збалансованого екологічного розвитку міста, що збігається з Днем Землі (22.04.2019). Це буде втілено у вигляді еко-уроку, темою якого є необхідність збереження природи; ігр та активностей за участю екологів, та ігрового квесту по збору та сортуванню сміття.

Метою заходу на другий день є підтримка дітей з інвалідністю, які потребують соціалізації, отримання позитивних емоцій та спілкування з іншими дітьми; підтримка батьків дітей з інвалідністю. 

За досвідом подібних заходів\проектів, це надає потужного позитивного імпульсу і додає сил тим, хто цього потребує, а з іншої сторони, вчить суспільство нормам рівності, толерантності та терпимості.

Результатом започаткування такого Фестивалю має стати проведення регулярних подібних заходів, спрямованих на розвиток і впровадження інклюзії, як одне з основних завдань суспільства в цілому. 

На заході планується присутність психологів, екологів, громадських активістів, педагогів та активних небайдужих громадян.

Організатори

Головними організатором фестивалю є Громадська Організація «Особливе життя», спільно з соціальною платформою «Крамничка Добра».

Партнерами фестивалю вже виступають: інформаційна підтримка-МБФ "Життя з надлишком», центр для дітей з особливостями розвитку «Наші діти», еко модератор Андрій Хрутьба, агенція «Фабрика щастя» (м.Чернігів), салон краси «City», «Riseup», Приватне видавниче підприємство «Задруга», «Асоціація гайдів України», соціальне підприємство «Буківничка», ГО «Інтегрум», Київський коледж зв’язку, ВПУ- 25 та інші.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!