Новини

Повернутися до переліку новин

GMK Center виводить австрійську HWC на український ринок консалтингу

Австрійська консалтингова компанія Horst Wiesinger Consulting (HWC) та український інформаційно-аналітичний центр GMK Center домовилися про довгострокову співпрацю.

GMK Center надасть HWC локальну експертизу щодо промисловості України та регіону. Австрійська компанія поділиться своїм дуже багатим досвідом у сфері консалтингу.

«Ми працюємо в усьому світі. Український ринок вважаємо дуже перспективним. Адже українські компанії активно працюють в Європі та в усьому світі. Ми готові впроваджувати найкращі світові практики на українських виробництвах», – коментує Хорст Візінгер, засновник і багаторічний керівник Horst Wiesinger Consulting.

«Наш аналітичний центр завдяки угоді розширить сферу своєї діяльності за рахунок консалтингу, щоб допомогти українським виробникам відповідати на глобальні виклики»,  зазначає Станіслав Зінченко, директор GMK Center.

Найближчим часом компанії мають намір сфокусуватися на спільних дослідженнях і проектах в сферах енергоефективності, операційної ефективності та зниження викидів СО2.

Horst Wiesinger Consulting — консалтингова компанія, що надає експертні знання і досвід у сфері металургії. Експерти HWC пропонують широкий спектр послуг з підвищення продуктивності та прибутку бізнесу в металургійній промисловості. Компанія надає послуги в сфері промислового, фінансового та проектного консалтингу, а також технічної підтримки і навчання. З 2001 до 2018 року HWC реалізувала 130 консалтингових проектів в 42 країнах Північної і Південної Америки, Європи, Азії та Африки.
Детальніше про діяльність компанії можна буде дізнатися в розділі «Консалтинг» на сайті GMK Center.

GMK Center почав працювати з липня 2018 року. У листопаді 2018-го GMK Center за партнерської підтримки однієї з найбільш авторитетних консалтингово-аналітичних компаній у сталеливарній промисловості World Steel Dynamics запустив інформаційний сервіс для металургійного сектору. GMK Center займається дослідженням діяльності глобального гірничо-металургійного комплексу, готує аналітичні звіти для корпоративного бізнесу на світовому і внутрішньому ринку, організовує регулярні галузеві заходи з актуальних питань розвитку промисловості.

Джерело: ECOBUSINESS Group

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook

 

 

Розсилка новин

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
X
Завантаженя матеріалів цього розділу доступне тільки для зареєстрованих користувачів порталу.
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?
X
Читати матеріали цього розділу в повному обсязі можуть лише зареєстровані користувачі порталу
УВІЙТИ чи ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Забули пароль?

Щоб отримувати всі публікації
від сайту «ecolog-ua.com»
у Facebook — натисніть «Подобається»

ecolog-ua.com

Дякую,
не показуйте мені це!